پیمان سفارش فربده باید دانلود کنی بهونه هم نداریم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پیمان سفارش فربده باید دانلود کنی بهونه هم نداریم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم تاپیک ترک های WAV درخواست اهنگ تنهاتر جمشید رو دادم(sm59)
صوتی شو امیر گذاشته تو سایت کیفیتش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)این پسره مسعود از لحن حرف زدنش بدم اومد انداختمش تو لیست سیاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو هی ازش نقل بگیر اسمشو ببینم (sm39)
داره زمستون میرسه
چرا نمیرسی . . .
نگاه من دلواپسه
چرا نمیرسی. . .
تنهاتر(sm19)نقل قول:
نظرتون درباره بقیه اهنگای شادمهر برای جمشید چیه؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون تنهاتر خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)بقیشم خوب بود من دوس داشتمنقل قول:
با من نبودی شناختمت شناختمت(sm120)
صدای شادمهر بود (sm120)