نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری الکل می زنی به بدن دیوث !؟ (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری الکل می زنی به بدن دیوث !؟ (sm50)
نوش داش(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی امکانات هست توی کشور دستِ شماله ! (sm50)
جنوبی های بی نوا (sm81)
حمید و هادی و ساسی جاتون خالی این هفته مویز اصلی داشتیم مثله عسل بود (sm50)
هفته های پیش شکر + خرما می زدیم مزه ی . . . می داد (sm81)
آره به سلامتی اونایی که واقعا دوستشون دارم (sm184)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوووش (sm118)
تنهایی عرق خوردن خیلی سخته ولی حالِ غریبی داره و با خودت حال می کنی (sm50)
من انقد تنها بودم دیگه عادت کردم صابر .. (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا بعضی وقتا هم دیگه توی تنهایی حال میکنم با خودم خلوت میکنم مخصوصا شب و نصفه شب ..
شاید با همین غریبی هم انس بستم .
اینطوریام نیس فقط شانسی که دارم انگار تو محل ما کسی دانلود نمی کنه و خلوته(sm59)نقل قول:
نوش جونت داداشم(sm50)نقل قول: