4 تا برنامه داری اون 2 تاش میگم از همه شون بهتره (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
4 تا برنامه داری اون 2 تاش میگم از همه شون بهتره (sm120)
(sm2) ژاکت پلی .. (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بز اون 2 تایی که گفتم فقط کات میکنه ..
2 تای بالا چن منظوره س ..
join split merge convert subtile
cut
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول سافت 98 باز نمیشه شی کار کنم !?؟! (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه نخور خورخوتک دفه آخرت باشه سوالی اینشکلی بپرسی ..
بعدشم این همه نود 32 میکنین بلد نیستین اینو رف کنین ..
نت آنتی ویروس ندارم ..
ولی یادمه قسمتن web and email آنیا بود ..
proterction web acsess
میرفتی سایتو توش add میکردی حل میشید ..
تا تو باشی از نود استفاده نکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ورژن قبلی مسیرشو بلد بودم این معلوم نی چجور شده .. (sm59)
چنده !?؟!
مگه نمیگم تهش مثه مال من ننویس گوریخونک ..
برو اینجاس خاک تو سرت ..
این هر دو ورژنشه هر کدوم داری ست کن ..
باز بیای بگی نتونستم فقط ..
خودم پیداش کردم فقط یادم رفته بود که باید ستازه هم بزنی (sm118)
بز چه میگی مث تو کجا نوشتم همون پست اول بود گفتم بخندیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه منظورت این 2 نقطه ست من تو بعضی پست هام میزارم همیشه .. (sm2)
از جولو چشمام دور شو ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول دیوث من این ادیت رو میزنم این میاد رو هر جا اد میزنم آدرس میزنم اوکی میکنم فایده ای نداره
به فوکم ..
شیرم دهنت (sm2)نقل قول:
(sm54)نقل قول:
well well well well
فکرکنم موادت خوبه.گلنار که استفاده نمیکنی قطعا.به بقیه بگو چی استفاده میکنی بلکه یه ذره مغزاشون حال بیاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی ببینم کدوم یکی سریال رو دانلود کنم ببینم @ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Sopranos
The Wire
تو ای اشترم میدانی منوتو نسخه اچ دی هم داره؟ اگه میخوای بزنی تو کاره ضبط کلیپ بده یکی که اچ دیشو داره.
من خودم اگه وقت بکنم و پاش نشسته باشم میتونم
دیوث این چیه فن شاهزاده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو امیر بزنه مهدی ک.ونی(sm120)
سریال خواسته بودی معرفی کردم ! دیدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هرکسی که میخوای بسپری رکود کنه ازش بپرس یوتلست داره یا نه.رسیور اچ دیو اکثرا همه دارن فقط مشکل همون داشتن یوتلستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاک اف بِچ!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دستت درد نکنه ولی بیشترشون در حال پخش هستن که نمیخوام بقیه هم (sm120)به جز یکیشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی الان دوتا سریال چشممو گرفتن The Sopranos
The Wire
ببینم کدومشو ببینم
دیوث این چه اواتاریه یه عکس دختری چیزی بزار بچه ها اب دهنشون راه بی افته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا به مناسب البوم فضا فضای احمدونده
خودت چرا نمیذاری(sm2)
این اخره شب خوده ارش ای پی بدجور منو گرفته یه شماره ازش بدید زنگ بزنم بگم خره بیا خودت درست حسابی بخونش من پولشو میدم اسپانسر میشم
(sm50) باید هردوتا رو ببینی چون جفتش جزو بهترین سریال هاسنقل قول:
The Wire یکم هیجانش بیشتره ولی The Sopranos روند آروم تری داره
درحال حاضر سریالی که منو خیلی جذب کرده House of Cards هست که عااالیه
راستی son of anarchy هم عالیه و تموم شده
این تیکه رپ خیلی جای خالیش تو ذوق میزنه.وقت داشته باشم میشه یه کارایی کرد.مثلا وکاله این مهدی حسینی دوزاریو بذارم روش یه دستیم به درامزش بکشم
بمرانی ملودیاش عالیه (sm50)
اره شنیدم سریال خوبیه گذاشتم تموم بشه یکجا ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]