ببخشید اواتارت عکس خودته ؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید اواتارت عکس خودته ؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شما ربطی نداره !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که نیستی غم غربت باه منه (sm50)
امییییییر ؟؟؟ بیا اینو بنش کن (sm86)نقل قول:
افسوس چه بی فایده فرسوده شدیم (sm50)
باشه خب به من چه ....... من بانوی مجمع ام باید اینطور با من برخورد بشه یعنی ایا ؟! (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شما ربطی نداره ولی به شیما چرا .. (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اهنگ خیلی خوب و قشنگ و عالی که تا به حال نشنیدم پیشنهاد بدید به من (sm211)
مرد خیابانی .. (sm211)نقل قول:
محسن چاوشی اهنگ چنگیزنقل قول: