طـاق باز بخواب الان میام چیست ؟
.
.
.
.
فکر نکنم معنی دیگه به جز اینکه میخواد طرفو بکنه بده !
نمایش نسخه قابل چاپ
طـاق باز بخواب الان میام چیست ؟
.
.
.
.
فکر نکنم معنی دیگه به جز اینکه میخواد طرفو بکنه بده !
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دامنت را به دست باد بسپار
بگذار نمایان شود شـورت صورتی نمدار از ترشحات عاشقانه ات
(اینم یه پست عاشقانه شاعرانه احساساتی برای امشبتون)
چه خوبه که دیگه مثه قدیما لازم نیست واسه غذا بریم شکار ، آخه من اصن نمیدونم قورمه سبزی ها کجا زندگی میکنن !!!(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان میخواست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تنها امیدم اینه که یه روز جمشید هاشم پور از این کـــ.ونی گریای هنریش دست میکشه و با زینال بندری2 به صحنه بازمیگرده و همه مونُ از این سگدونی نجات میده!!
خدایی من بهش حق میدم (sm172) کارشم خیلی درستِ (sm127)نقل قول:
احسان فقط حرف میزنه ؛ اصن یه وضینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممدد این چادر ا خوشگله ؟ نه علی جون از این عربیاش بگیر
.
.
.
.
.
.
.
.
.
برادران بســیجی در حال خریدن کادو ولنتاين :|