چه کنم؟! چه کار کنم؟! (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه کنم؟! چه کار کنم؟! (sm50)
با اینکه خیلی خیلی از صادقلو تنفر دارم ولی تو رده دومه! رده اول این حامد همایونه با اون صدای مسخرش(sm2)
چه عجب یه عکس گرفت
دریا به جرعه ای که تو از چاه خورده ای حسادت می کند (sm50)
Adnan Senses - Doldur Meyhaneci (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فن شاهزاده
(sm2)
موزن ترکیه رفته ؟ اونجا خطرناکه همش بمبه (sm74)
تا دقایقی دیگر.....
چندثانیه از استیج فردا به صورت اچ دی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیباتر از تو نیست اما صورتش رویاییه... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیتو تست کن
دوباره سندیو گذاشتن اینور روحانی دماغ تخمی هم اونور.کناره هم میذاشتن دعواشون نمیشد
این خیه چروکی چقد جدیدا به فضای مجازی گیر میده
(sm74) سینجول کاش الان ces 2017 بودیم چن صد هزار دلارم پول داشتیم
(sm137)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز میدی یا شغلت رو عوض کردی !؟ (sm2)
بعد اشترم میاد به من میگه تو فضای اینجارو فلان کردی و بهمان.نمیبینه بقیه خودشون شروع میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه چلقوز،من چی بگم به تو(sm2)(sm2)(sm2)(sm2).ما یه عمری همه رو بردیم پستو تقشونو زدیم،دیگه راست نمیشه عرصه رو به شما جوونا واگذار کردیم(sm2)(sm2)
(sm50)تست میشود
مثل پاندای احمقی بودن
به خیال درخت چسبیدن
ترس ِ از فرق خواب و بیداری
مثل مرده به تخت چسبیدن
خسته در انتظار هیچ جواب
به سؤالات سخت چسبیدن
خستگی ِ لباس از تن ها
به تن ِ بند رخت چسبیدن!
راه رفتن میان آدم ها
گم شدن توی کوچه ی بن بست!
تکیه دادن به سینه ی دیوار!
بغض از دست دادن ِ «از دست»
از نخی پاره گم شدن در باد
شورش ِ چند بادبادک مست
شستن و پهن کردن یک عشق
بر طنابی که در تو پاره شده ست
لخت، باران عصر را رفتن
تا دویدن به وقت ِ دیدن ِ ایست!
بغلت رفتن از هزاران ترس
گریه کردن! که خانه ات ابری ست
پرش از ارتفاع یک کابوس
به صدایت:
«بخواب! چیزی نیست...»
خواندن یک ترانه ی غمگین
تک نوازی مرد ساکسیفونیست
خودکشی کبوتری غمگین
عاشق چند دانه بادکنک!
به «چرا»یی همیشگی مصلوب
از یقین ِ همیشگیت به شک!
خواب رفتن میان بوسه ی تو
طعم شیرین چند بسته نمک...
صبح بیدار می شود، بی تو!
بی صدا گریه می کند:
«به درک!»
.
خسته از عقل، خسته از بودن
روی سیگار، بار زد خود را
مثل یک خنده ی جنون آمیز
توی این شعر، جار زد خود را
راوی ات دست برد در قصّه
از کنارت کنار زد خود را
عشق، پاندای کوچک من بود
از درخت تو دار زد خود را...
.
سید مهدی موسوی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]moosavi2
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط d.sol [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرکانس یاه ست منو تو رو داری ؟ sd
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
کلا دیگه رو یاهست نیست مدیرش گفته پول تو جیب عربا نمیریزم چون تا الانم رایگان رو یاهست بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)به سفرهای درازی رفتم
اینا خودشون استکبارین زر مفتم می زنننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی اتفاقی این دختره که تو کلیپ شادمهر بود پیدا کردم تو اینستا (sm2)
نقل قول:
دیوثِ باز نشسته ! (sm2)
مهدی جونِ تو حالم خرابه ! آی فون به فاک رفت ! (sm81)
هنوز 3 ماه موزیکِ آیتونزِ رایگانش رو هم استفاده نه کرده بودم ! (sm81)
(sm10)
(sm127)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاش داری ؟
ممر الان سایتت کامل شده و اینجوریه؟! کِی تکمیل میشه؟!
مِنو کو؟!
تو این روزگار هیچکس محض رضای خدا موش نمیدوونه.اینا هم اینهمه خرج نمیکنن که فقط مردمو سرگرم کنن.اینا هم قطعا هدفه خودشونو.جدیدا برنامه های سیا30 شون خیلی زیاد شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی برای شخص من این چیزا اصلا اهمیت نداره فقط استفاده میکنم.من کلا منوتو نمیبینم ولی استیجو میبینم.
ولی اون یاهستم جریان داره خواستی برات توضیح میدم این جم مافیا واسه خودش درست کرده
من آخرین درختی ام که افتاد و عاشق تبر شد... (sm50)
خدا خیرت بده اون 2 تا دختره که تو کلیپ ارش با تی پین بودن هم اگه میتونی پیداشون بکننقل قول:
یه موقعی بدجور تو نخشون بودم واقعا سوپرهات بودن(sm2)
خوراکم ایفونه بگو چش شدهنقل قول:
اون 3 ماه هم بخوای نمیتونی استفاده کنی چون باید اطلاعاته کارت اعتباریتو وارد کنی تا بتونی فعالش کنی.
یعنی اپل باید مطمئن بشه ادامه میدی تا بذاره 3 ماهو استفاده کنی.خیلی دیوثن(sm2)
نه بابا هنوز وقت نکرده انجام بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخش به بخش باید پیش بریم پروژه سنگینه
میخوای برنامه هارو بذاری رو سایت یا قسمتایی که خواننده ها بعدا میان میخونن
حیف (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی...