(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
ملی ریکسش بالاست(sm120)
بیا اون از اون بحث های فلسفی معنوی که داشت میرفت رو به سیاست ، این از قمار خونه باران (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمارو تبعید میکنن افریقا قاطعی ابولا (sm2)
حسن لاین زدین یا اون جدیدتره؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوادرای محسن تو عراق داره بیشتر از اینجا میشه (sm70)
اون جدیدتره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرانسه گل دوم رو زد(sm128)
اگه مساوی بشه داستان چیه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اخه تمام کازینو ها و قمار خونه های اصلی امریکا و روسیه که مبدا تمام اینان ، همه اسلام گرا و دینشون اسلامه ، مخصوصا شیعه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زبونتو گاز بگیر(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه مساوی بشه فرم من بگا میره(sm120)
یکی فیس تایم نصب کنه با هم تصویری رخ بنماییم ببینیم چطو کار میکنه (sm70)
این شعار رو من برا شما گفتم(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث نکنین دیگه(sm120)
جدی جدی تتلو رفته سر تمرین پرسپولیس تمرین کنه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این منظورش همون با هم بخندین نه به همه دیگه نه(sm2)
اینجوریه؟نقل قول:
مثلا 5000 گذاشتی زدی برد فرانسه اگه ببازه یا مساوی شه 5000تومن بگا رفته
اگه برد هم به نسبت ضریب سود میکنی
این یه مورد خاص هست ، اعتراف میکنیم از ما نیست (sm2)نقل قول:
آرهنقل قول:
این زیرنویس د والکینگ دد چرا نمیاد پ (sm1)
الان مگویان 2 گل میزنه مساویش میکنه(sm2)
اگه همچین قضیه ای واسه فرم امین و میلاد اتفاق افتاده باشه جایزه پَر (sm70) ضریب 11 واسه فرانسه عجیبه آخه(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومده که (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوزم یه پونزم رو صندلی معلم دینی
قطر گل زد (sm120)
غلط كردي (sm2)نقل قول:
حسودي نكن (sm120)
داغون قرار بود بره راه آهن بخاطره عابزاده.راهو اشتباه رفته(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) از صب دارم ساب سنز رو رفرش میکنم نیومده .. کجا گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
وقتی حاج کریم کمر خالی تو تیمی باشه شک نکن ضریب بالای 11 هست(sm70)
با اين روحيه اي كه ميلاد دقت عروسي يه تنه تا صبح اون وسطُ گرم ميكنه (sm120)
اکبر (sm176)
(sm176)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن اگر برنده شدی باید به مقدار خاصی برسه که بریزن به حسابت؟(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Prince 2014 | US | Action,Thriller | 4.5 ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) | +13
یک تروریست بازنشسته پس از ربوده شدن دخترش مجبور می شود به زندگی تاریک گذشته خود باز گردد...
تو چيزي نزدي امشب ؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه شرکت کنم شک ندارم 2 ساعت نشده سایت به گا میره همشونو میگیرن(sm2)
(sm120)