رامبدو پیدا کنین
نمایش نسخه قابل چاپ
رامبدو پیدا کنین
چهار ماه دیگه فصل پنجم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبین امروز دارم به خاطرت
دردمو توی خودم می ریزم
تو فقط اشاره کن ببین چطور
همه دنیارو به هم می ریزم....
(sm168)
وقت نکرده بودم البوم لانا رو گوش بدم الان دارم گوش میدم 2-3 تا ترک فوق قوی داره مخصوصا ترک اخر.هنوز البومو کامل گوش ندادم ولی البوم قبلیش خیلی اشغال بود این البومو داد اونو جمع کنه(sm2)
مثل شادمهر اونم به این زودی داره البوم میده که اون ریدمان البوم قبلیشو جمع کنه
کافیه یه جا تو یه کانال رادیویی یه یارو فقط بگه چاوش.چاوشی نه ها،چاوش.کلمه چاوش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول ماتحتشو جر میده فایل صوتیشو پیدا کنه(sm2)(sm2)(sm2)حالا بقیه برنامه ها بماند
(sm2)(sm2)90% افت چاوشی به نظره من تقصیره همین فن بازی کورکورانه طرفداراشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش خودش میگه من تو اهنگمم بگوزم اینا میگن به به.پس کـــون لق کیفیت و زیبا بودن
ترک موستانگ سفید لانا پتانسیل یه هاوس رمیکس خفنو داره
عاشقم میشی دوباره
عاشق اونی که نیست ...(sm50)
افت کجا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان آلبوم پاروی بی قایق یا امیر بی گزند نسبت به یه شاخه نیلوفر و ژاکت و سیزده افته؟!
قسمت 2 ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]