?How do I live
?How do I breathe
...When you're not here I'm suffocating
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
?How do I live
?How do I breathe
...When you're not here I'm suffocating
(sm50)
(sm2)سونیا حبیبی 75
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوراکت قبلا سوسیس بود که ! (sm2)
نمی فهمم چی شد یه دفعه .
دکمه ی هوم رو زدم ساعت نگاه کنم دیدم اس ام اس اومده .
زدم روی مسیج هنوز پیام رو باز نه کرده بودم صفجه سیاه شد .
بعد از 7 یا 8 ثانیه هم گوشی خاموش شد .
دیگه هر کار کردم روشن نه شد !
الان دو هفته ست بردم تعمیر .
سه تا تعمیر کار نفهمیدن چش شده .
می گن رم و سی پی یو و باتری سالمه .
اعصابم شیری شده .
شاید توی هفته ی آینده بفرستمش تهرون .
(sm50) اریان و دیگر هیچ
21 دی محمد علیزاده
22 دی حامد همایون
چه گندی بخوره تو بازار موسیقی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اورجینالشو داری پخ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوسیس دوست داری روراست بگو چرا غیرمستقیم میخوای درخواست کنی.حالا بعدا سوسیمو بهت میدم(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روشن نشدنو درست بگو.مثلا روی لوگو اپل میموند یا اونم رد میکرد و پیام میداد به ایتیونز وصلش کنی
اچ دی حجمش خیلی بالا میره اپلودش مشکل میشه از اون ور کسی دانلود نمیکنه اون حجمونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چجوری زده پایین اسمش فن شاهزاده (sm2)
مردک مگه درباره بسته پفک حرف میزنی میگی این(sm39)
یه پلاگین جدید نصب کردن رو فروم بچه ها که خودش اتوماتیک تشخیص میده علایق کاربر رو و تگشو عوض میکنه.
البته تعجب میکنم چرا هنوز تگت به علاقمند به خرید کاندوم های دیجی کالا تغییر نکرده(sm2)
برنامه مورد علاقه الی هم شروع شد
گِریَوانه(sm59)
(sm2) باشه تو شاهزاده
نخیر من شاهزاده نیستم.فنِ شاهزاده هستم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوسیس هم می فروشی یا فقط جا سازی می کنی توی یخچالت !؟ (sm2)
نه اصلا دیگه روشن نه شد !
نه لوگو نه هیچی !
کلا خاموشِ خاموشه !
عجیبه همچین موردی ندیدم.ولی اینجوریم که هی بیوفته زیره دسته این تعمیرکار و اون تعمیرکار خرابتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ای شیر توش .
تعمیر کارِ دومی گفت : احتمالا دیگه باید بندازیش سطل آشغال .
سه و نیم میلیون زده شد به شیرِ سگ .
بی خیال . (sm10)
آخه چرا رفتی این همه پول دادی .. (sm178)نقل قول:
من هزار بار گفتم گوشی بالاتر از 1 تومن ارزش نداره (sm3)
700 تومن میدادی یه سونی ... چه میدونم الجی میگرفتی . سامسونگ . مگه یه گوشی میخواد برای آدم چه کار کنه که 3 تومن و 4 تومن پول بدی بابتش . (sm102)
ریدم تو اپل .. (sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونواده نشسته یواش تر ! خخخ !
من گولِ استکبارِ جهانی رو خوردم !
منو اغفال کردن این مزدورا !
چه می دونم ! پار سال همین موقع
چِت کردم رفتم خریدم .
دقیقا 8 دی ماه پارسال که تعطیل هم بود .
والا من اینهمه ایفون و ایپد داشتم تا حالا 1 مورد مشکلم نداشتم گوشیه صابر باید کارشناسی میشد نه اینکه طرف بگه بنداز سطل اشغال
فن شاهزاده (sm2)
مرض(sm2)
نقل قول:
آره .
اصلا کیفیت محصولات اپل معروفه .
ولی این گوشی یِ من نمی فهمم چه مرگش شد .
مهدی تو تهران نیستی !؟
جایی رو نمی شناسی معرفی کنی برای تعمیر !؟
بعضی آهنگای آلبوم شاهزاده انگار دو صداییه...دلتنگی و دو تا چتر برای مثال
کلا تو گام پایین صداش مشکل داره
زور به آدم داره ولی .. 4 تومن بدی گوشی 1 سال برات کار کنه و هیچ .نقل قول:
کاری به اپل ندارم هر چند فقط داره پول برندشو میگیره ولی خدایی 4 تومن منطقی نیست بدی یه گوشی ..
بیخیال حالا شایدم درست شد هر چند درست هم بشه باز ضد حالش برای آدم میمونه ولی بشه تجربه برات نگیر بیشتر از 1 تومن
آره . درسِ عبرتی شد برام (sm81)
چلسی داره میبازه (sm74)
تهران که نیستم ولی تعمیرکارم نمیشناسم چون مورد سخت افزاری تاحالا نداشتم و موردای نرم افزاریمو خودم حل میکنم.نقل قول:
والا ملت رفتن نوت 7 گرفتن به عنوان بمب جیبی(sm2)
فردا 5 شنبه ست یا جمعه ؟ (sm2)
من به عنوان نماینده شاهزاده در باران از بیخ و بن تکذیب میکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک(sm2)نقل قول:
time.ir رو بوکمارک کن تو(sm2)
هادی دو پِیک عرق جلو افتاده دیگه براش نریزین (sm2)