(sm74) دوس دخمل مو کوتا
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74) دوس دخمل مو کوتا
(sm118)
کی بود اینجا میخواست به سبک امریکاییا خواستگاری کنه اینه ببینه (sm2)(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن طرف مث یه هویج میفروشه میذاره میره اینارو میگن (sm2)
من میخواستم از عشقم اینجوری خواستگاری کنم ولی الی عشمو فراری داد حاجی رش طلا کجایی که دودولم هوای تو رو کرده(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک شیلتره بدون شیلتره بده
این مایلی سایروس چقد عنه اخه (sm54) موهای زیر بقلشو صورتی کرده بود بعد الان جدیدا زده (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث حیون خونگیش خوکه
همون بهتر نبینی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندارم بدون ***** من الان نمیدونم چه چیزایی ***** نیست (sm2)
یه بنده خدایی اینجا عاشق مایلی بود اون زمانی که موهاشو نزده بود هیچی دیگه طرف ژنده شد رفت (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوای باعث رسیدن دو تا کفتر عاشق بهم بشی(sm74)
الی الهی شلوارت تو وسط مهمونی یا بازار جر بخوره(sm120) ببین چطوری بین منو عشقم جدایی انداختی
یه کد بنویس خطا رفع بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق تو کیه دقیقا ؟ من میشناسمش ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادکان رید به وزیر ورزش (sm19)
یه آفتابه هم گرفت روشنقل قول:
حالم ازش بهم میخوره (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاجی ریش طلا(sm74) خر ارسال باران(sm2)نقل قول:
یه زمانی همش دوست داشت گلهای قالیو بشماره(sm51)
مرتیکه کچلنقل قول:
الی چه کاره بود این وسط (sm2)نقل قول:
پفیوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جدیدا فسیل شدی ها (sm2)
دیوضنقل قول:
بین منو عشقم جدایی انداخت(sm74)نقل قول:
کار خوبیه بین عاشق معشوق جدایی انداختن(sm120)
من نیز چو خورشید ، دلم زنده به عشق است
راه دل خود را ، نتوانم که نپویم
هر صبح در آیینه جادویی خورشید
چون می نگرم او همه من من همه اویم
ما هردو در این صبح طربناک بهاری
از خلوت و خاموشی شب پا به فراریم
ما هر دو در آغوش پر از مهر طبیعت
با دیده جان محو تماشای بهاریم
تکه ای از آهنگ پرواز با خورشید سروده ی فریدون مشیری
با صدای فوق العاده ی شهریار
همچنان سالار عقیلی - طالع اگر مدد دهد
(sm181)
حرف حاجی شد اشترم تعداد ارسالا حاجی رو بکن 100 هزار رندش کن انگیزه شه (sm2)
قرمساقزنقل قول:
پرسپولیس پرتماشاگرترین تیم لیگقهرمانانآسیا (sm50)
2میلیون و 614 هزار و 149 هوادار برای تماشای 113 بازی لیگ قهرمانان آسیا در مراحل پیش مقدماتی و مقدماتی به ورزشگاه آمده اند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از روزنامه الاتحاد دبی، تعداد هوادارانی که بازی های باشگاهی در لیگ قهرمانان آسیا در دور گروهی و پیش مقدماتی را تماشا کرده اند، بیش از 2.5میلیون نفر ارزیابی شده که میانگین 23 هزار و 134 نفر برای هر مسابقه را نشان می دهد.
نکته جالب در مورد تعداد تماشاگران این است که تیم پرسپولیس پرتماشاگرترین و تیم نفتتهران کم تماشاگرترین تیم حاضر در رقابت ها بوده اند. پرسپولیس در 3 بازی خانگی 230هزار تماشاچی داشته که میانگینی بالغ بر 75 هزار تماشاچی در هر مسابقه را نشان می دهد که رقمی خارق العاده در سطح آسیا و حتی جهان است.
احسان کیسه برو فیلمتو بفرس به ای اف سی بگو ورزشگاه صندلی نداشت کیسه پر طرفداره به خدا من ورزشگاه بودم (sm2)(sm2)
عاشقانه های بردلی کوپر و ایرینا شایک ( هفته پیش)بردلی کوپر و ایرینا شایک زوج جدید پر سروصدای "هالیوود" هر دو ستاره مدتی قبل از یک رابطه فاصله گرفتند و جدایی های پرسروصدایی نیز داشتند
ایرینا که از فوتبالیست مشهور "کریستیانو رونالدو " جدا شد و بردلی کوپر هم از سوپرمدل جوان و مشهور " سوکی واترهاوس"
حالا این بازیگر و این مدل مشهور تیتر یک بسیاری از رسانه ها شدند و باید دید این رابطه چه مدت دوام خواهد آورد.(sm172)
دیوثا از یکی جدا میشن یکی بهتر به تورشون میخوره (sm172)
لنگی کثیف
- (sm50)
دلع ه ساعدعو تنهاه تو بع صهلاهبع کشیـیییید (sm50)
این آلبوم چیه؟
مشت ها را بکوب بر دنیا
که کسی ریده توی اعصابت
خنده ای باش مثل پیروزی
جلوی چشم های قصّابت
توی زنجیر هم نمی خواهم
پیش ِ آدم فروش گریه کنیم
بغلم کن «شقایق» غمگین
تا که با «داریوش» گریه کنیم...(sm50)
سید مهدی موسوی
بزن بازان که بی صبرند یاران...........
با عشق من کاری نداشته باش پفیوز(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خدایشش کونی هم نداشت(sm2)
اهنگ فوقالعاده آرمان گرشاسپی در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر
کسی لینک داره بده
(sm169)
حرفی بزن گلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کم تحملم
با چشم های خیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با گریه ی زیاد با خندهای کم(sm10)
فرهادم بزرگوار، شما خوبی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاغم
به لطف شیطان عزیز ، خوب
هیمیشگی باشه، کلاغ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای "مهدی رضوان" به نام "احساس من" منتشر شد.