ما که کارناممون خدا رو شکر دست راستمونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ما که کارناممون خدا رو شکر دست راستمونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یحتملنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد امین حس میکنم میترسی با من بچتی (sm2)
اره این داداشم همه بازیا رو یه طرف میزنه 0طرف دیگه رو میزنه بالا (sm14)تا وقتی طرفی رو که زده 0 گلی نزده بازی رو با هیجان میبینه وقتی گل رو که میزنه ریده میشه تو حالش (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب یه صحنه توپ داشت میومد سمت مسی که گل سوم رو بزنه داد زدم دیوث بزنش (sm14)داداشم گفت همه جا تشنه ی خون مسی هستی حالا به خاطر 5 امتیاز ببین چه چور مسی مسی میکنی(sm2)
وهابی ها گفتن دیدن جام جهانی حرامه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیبره نمیبره ولی اگر ببره خیلی خوب میشه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چی تو مایه های کاستاریکا
اگر میشد یه بازی رو بدون گل زدن برد امیدوار تر بودیم(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط حس میکنی؟؟ (sm2)تا بدبختمون نکنی ول کن نیستی(sm2)
من زده بودم 3-1 .دهن مسی سرویس که نزد دهن ایبیشویچ سرویس که زد(sm14)نقل قول:
فقط دارمیان(sm70)
الان دوس دارم بدونم ملت بازیو چی پیش بینی میکنن؟(sm29)
منم دیشبو زده بودم 3 1 ولی دیگه این قدر نمیزنم واسه ارژانتین (sm14)