(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
قشنگ داور گره بازی رو واسشون باز کرد (sm3)
من یه سوال دارم
حالا که داور کارشو برا والنسیا انجام داد ولی بارسا برد داور پولشو میگیره از عمو پرز یا نه ؟(sm120)
پنجاه درصد از پولشو میگیره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مودریچ و بیل رفتن قاطی باقالیا تا آخر فصل نمیتونن بازی کنن ! سه گانه تبریک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هفته بعد داور پنالتی هم براشون میزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش بیل برگرده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Tintin10 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدت مبارک عشق من (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
400 مین گل مسی در 471 بازی خود برای بارسا
تیاگو سیلوا، کاپیتان تیم پاریسن ژرمن به دلیل عدم موفقیت در ریکاوری به موقع، دیدار سه شنبه شب چمپیونزلیگ مقابل بارسلونا را از دست داد.