(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)
ولی چیزی که غیرعادیه این کم شدن فاصله بین پخش کاراست در طول 7 ماه 3 تا تک آهنگ داده حالا هم صحبت از یکی دیگست ...
بازم هنوز امید هست شاید یه خبرایی شد
ای بابا حتما حتما اون یکی اهنگ میلاد که تنظیم کرده(sm25)
فکر نکنم دو تا کار پشت سر هم با تنظیم میلاد پخش کنه شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون لابد میره تو آلبوم
این دفعه شاید تنظیم فلاحی پخش شه (sm2)
فرید اون آهنگی که از خشی اعتمادی بم دادی بن بست پرسیدم ماندولین یا بوزوکی داره کاورش را پیدا کردم همون بوزوکیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه سرا هم زده بهزاد بمانی (sm70)
جالبه تمام تراکها به جز یکی از روزبهه
(sm25)
اره درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایت رادیو پدیده را امروز پیدا کردم چه سایت جالبیه برای آنلاین گوش دادن آلبومای داخلی خیلی خوبه کیفیت آهنگا شدیدا بالاست کاور و اطلاعات همشونم داره فقط عیبش اینه که آلبوما به خاطر حق کپی رایت قابل دانلود نیست
فرید این کارو با کیفیت بالا داری رو هاردت ؟ قبلنا داشتم ولی از رو سیستم پاک شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه متاسفانه اینو گوش نمیدم
عه این آهنگش جز بهترین کاراشه خیلی قشنگه پلی کن بگوش
باشه
نوازندگی عود هم داره که عالی شده
بهنام حکیم زده
دانلود کن
دانلود شد
این داداش صفاریانه ؟
اره
از همون آلبومی که خیلی سر و صدا کرده بود ...
اینم بگیر ببین تنظیم چیکار میکنه
لینک همون قبلیه ست
نه فرق داره
تنظیماشون فرق داره
یه اهنگ هم شادمهر تو البومشه
آها این ورژن 1 هه
صدای فریدون میاد (sm77)
اره خوانده میهمانه
ببین این اهنگ به گوشت اشناس؟
این همخوانه فریدون بود ؟؟
خیر فریدون مهمون البومه
آهان
اشنا بود برات یا نه؟
قشنگ بود هم این هم داری میری تو ورژن 1
اره شبیه عمرا شادمهر نیست ؟
کدوم؟ شبیه عمرا
باید برم (sm59)
اگه هنوز بهار چشمات تو پاییز دلم میزد جوونه اگه هنوز صدای عاشق من میخوند اسم تورو با صد بهونه
درست گفتم ؟
نه ملودی تلافی شادمهره