بخاطر رسول این ازارک رو هم گرفتم
نمایش نسخه قابل چاپ
بخاطر رسول این ازارک رو هم گرفتم
بادیگارد هم گرفتم میگن قشنگه
دمت گرم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همشو دیدم تای فصل آخر ببین خوبه مخصوصا اونجاش که میاد تو ایران ..
الی یه آّنگ میدم بیبین گوشییدی یا نه ..
فوکی بده موزن بذار صفش بگه دستگاهی که باش میخونم رو از این گرفتم .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود همایونی موزیک ما مصاحبه کرد تو ایسنتا هم از موزن تعریف کرد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتون گفتم تا ۲۰ تومن میره
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل اولشو دیدم قشنگ بود (sm120)خیلی ام سفیده وقتی ضربه می خوره بهش جالب ترم می شه (دیدی می فهمی) (sm2)نقل قول:
(sm50)
(sm77)
والورده میتونه گزینه خوبی برای جایگزینی مورینیو باشه (sm19)
سمپائولی رو هم بیارن جای والورده (sm19)
(sm50)
کاش حداقل لیورم ببازه (sm74)(sm2)
حالا کی میتونه به این بوفون گل بزنه (sm81)
والورده(sm3)
اخ اخ بزنه چهار پنج تا بازی رو ببازیم یا مساوی بگیریم نیم فصل والورده رو بفرستن منچستر
کنته بیکاره؟(sm120) زودتر بیاریمش جای حلوا ارده(sm120)
کنته اخه ؟(sm209)
والا علی حنطه رو هم بیاریم جای این دماغ سود کردیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
چه گلی نزد استوریج (sm2)
عکس العمل کلوپ (sm2)
لیور داره میبازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال هم دو هیچ عقبه(sm59)
خدارو شاکرم که داریم حذف میشیم
این کاپای شخمی انگلیس باعث میشه تیم نیم فصل دوم به گا بره..همین الان حذف بشن بهتر(sm120)
چقد چسبید برد تو آنفیلد (sm120)
قدوس 2تا پاس گل داد شما دارین شر میگین(sm120)
این حالو داشته باش چند روز دیگه تو استمفورد بریج میبینمتون..اونموقع بردین قشنگ حال کنین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره اونجا تلافی میکنین اصل کاریم همونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بازی خوبی میشه.. قصد دارم بعد چند وقت ی فوتبال خارجی رو کامل ببینم..البته پارسالم همین قصدو سر بازی سیتی و لیورپول تو اروپا کردم که لیور همون اوایل 3 تا زد.. تی وی رو خاموش کردم بقیشو ندیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا کسی از یخچال سر در میاره؟
چرا نمیمیری محسن؟(sm2)
ی گیف بزار عمو ببینه (sm2)
اقا دو سه شب اینجوری شده
از ساعت 11 به بعد موسخول میشه بوق میزنه
نمیدونم چه مرگشه
همچیشم نگا کردم
(sm120)
امیر این محسن داره پیشرفته میشه کم کم
سال دیگه میاد میگه اقا کسی از سیستم رادار شاتل فضایی سر درنمیاره(sm2)
دهنت سرویس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
ها والانقل قول:
یسسسسسسسسسسس(sm132)نقل قول: