(sm2)حساب روزام از دستم در رفته انقد حالم خوبه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)حساب روزام از دستم در رفته انقد حالم خوبه (sm50)
میخوام inferno ببینم
ولی خداییش نه نگو از روبراه بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه تو که بیس دوس داری میگم(sm2)
ولی اینقدر اولشو که قبلا دیدم خسته کننده بود حوصلم نمیاد
افرین خوشم اومد خوب بحثی راه انداختینقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین درست میگی منکه عاشق بیسیم جفتشونم بیسشون خوبه البته بیا بیا و چجوری میتونی هم همینطور ولی بین نه نگو و روبراه من روبراه رو انتخاب میکنم میگم چرا
از نظره من هم شعر روبراه بهتره و هم تنظیمش قویتر و مدرن تره
ببین روبراه یه فضای رازالود مانندی داره من به این موزیکا میگم مخصوص شب تو جاده.فکر کنم بشه بهش گفت تو سبک هاوس قرار میگیره ولی نه نگو یه الکترونیک معمولیه که فقط ریتمش تندتره
راز آلودو موافقم و خوشم میاد از این سبکا...واسه من همیشه وکال تو اولویته. نه نگو رو بنظرم بهتر خونده. در مورد شعر هم به نه نگو رای میدم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه سری موزیکی میگیرم تحت عنوان Deep House تو همین مایه هان.خیلی میپسندم.یه ارامشی توشونه نسبت به این بیسی ریتم تندا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره وکال راستشو بخوای تا حالا بینشون مقایسه نکردم درباره شعر میلادم میگفت نه نگو بهتره ولی من نمیدونم چرا با روبراه بیشتر حال میکنم.شاید بخاطره موزیکشه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
مشترک مورد نظر به همراه گلنار در حمام میباشد.لطفا بعد از صدای ( زارت ) پیغام خود را بگذاریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ززززززززارت(sm2)
دیوث . (sm2)
پنج سال پیش واقعا فنش بودم (sm2)
ولی از یه طرف اون افت کرد از یه طرف من توقعم بالا رفت تو موسیقی
خونه خالی ، خونه غمگین (sm81)
هنوز قفلی رو مرجان (sm74)
خب بالاخره مسیر موزیک داره به سمت مارکت پسندی میره نباید خیلی انتظاره اونجوری داشته باشی.مارکت پسندی هم یکیش من.بهترین شعر و موسیقی دنیا هم میذاشت تو البومش ولی یه چی مشتی بیسی نمیذاشت عمرا گوشش نمیدادم.مثله البوم اخره بابک.هنوزم البوم مدار بی قراری و اکسیژنو گوش میدم ولی البوم اخریشو یه بارم کامل گوش ندادمنقل قول:
هر چی میشنوم سیر نمیشم (sm50)نقل قول:
عشقم آلبوم کویر دله (sm1)
به .... که چلسی باخت (sm2)
هنوز اولیم(sm59)
خونه خالی؟ غمگین؟ عامو خونه خالی مرکزه شادیه که(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اون از یه جهات دیگه ستنقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
خب تو هم برو تو همون جهات(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم اکسیژن از همه نظر عالی بود(sm127)نقل قول:
هیچ وقت اونجوری برام خالی نشده (sm2)نقل قول:
ای غم و شادی من
روح آبادی من
روز برگشتن تو
روز آزادی من(sm50)
شاعر یه مصرع سروده،باید طلاش گرفت
انقدر هوامو داری که اکسیژن احتیاج نیست
بحثه گلنار شد یاده اون اهنگ قدیمی گلنار افتادم اون قدیما یه ریمیکسی ازش درست کرده بود(sm2)
هادی نداریش؟
ای بابانقل قول:
خب مکان جور کن اشکال نداره(sm2)
صدر الدین رو میگی ؟ گلنارم گلنار (sm2)نقل قول:
نه داریوش رافعی بود فکر کنم.ماله یه 40-50 سال پیش بود
آها نه ندارمش داریوش رونقل قول:
ریمیکسه خودمو میگم نه اصلش
درضمن گلنار هم زرد داره هم صورتی چرا همه به سبزش فکر میکنن(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخوام بحث بیس رو کنار بذارم این 2تا چتر چرا اینقدر خوبه.خیلی عالیه اصلا روح و روان ادمو جلا میده
میگم خطر تو خوشت از بیس میاد مدرن تاکینگ گوش دادی اونم توی ماشین ؟! فوق العاده ست (sm111)
نه نمیدانم کجا افتاده بود فک کنم پاکش کردمنقل قول:
گوش میدم ازشونم خوشم میاد ولی نه جوری که همه اهنگاشونو داشته باشه.همین چندتای معروفشون مثله شری شری و اینا
تو ماشینم گوش نمیدم تو گوشیم دارم واسه تو ماشین از مد افتادن
باز این کتابی شدنقل قول:
بنویس نمیدونم
دو تا چتر یه لول بالاتره از بقیه آهنگا
خب منظورم همون آهنگا بود حالا بعضی وقتا هم خوبه تو ماشین گوش بدینقل قول: