سلام به چاوش جان و بقیه بچه ها
یه سوالی دارم آقا کسی میدونه 27 یورو چقدر میشه ....یورو گرانتره یا دلار ...(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به چاوش جان و بقیه بچه ها
یه سوالی دارم آقا کسی میدونه 27 یورو چقدر میشه ....یورو گرانتره یا دلار ...(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد هستم سایه نشین شما
ولی 7 سالی هست همه کلاغ صدام میکنن
لینک لطفانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی میدونه 27 یورو چقدر میشه ....یورو گرانتره یا دلار ..(sm81)
یورو
چقدره؟؟
به تومن نمیدونم چنده ۲۷تا
کسی میدونه 27 یورو چقدر میشه ....
یعنی هیچکی نمیدونه ؟؟؟؟(sm86)(sm86)(sm86)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یورو 37880 ریال
دلار 33180 ریال
ضرب بلدی دیگه که ۱۰۲۲۷۶
یه ساندویچ با نوشابه ۱۰ یورویی باس ۳۸ تومن اب بخوره (sm3)
الی تو کار مدلای ایرانی خارجی بودی برو تو کار این ببین چطوره (sm51)معرفی چهره های برجسته ایرانی-آمریکایی: آیدا ساکی(sm59)
فامیلیش که خوبه
(sm50)
شنبه هفته بعد بازی والیبال تیم ملی ایران و فنلاند (sm118)
منم سیگار(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بتی جوون دستت درد نکنه ممنون (sm10)
قربانتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm132)
عمو ِ حسن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوسیب شخص با صدای سالار عقیلی (sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلیون(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
27 یورو حساب کردم میشه 102000 تومن چقدر گرون لامصب (sm88)
اینم مال یه سایته فیلم خارجی یه ماه اکانت دانلود میده با این قیمت (sm1)
اتفاقا همین الان دارم میزنم دوسیب النخله 2015 ببین چیه مست میشی جای همتون خالیه اینجا (sm181)
عمرمونو دود کردیم رفت(sm50)نقل قول:
کار دیگه ای میتونستی بکنی و نکردی؟(sm50)نقل قول:
فضا کم بود وگرنه میشد(sm120)نقل قول:
پس نمیتونستینقل قول:
نقل قول:
دوسیب مزایا تنهای تنها
(sm54)نقل قول:
با این فضا فقط قلیون میشه(sm50)نقل قول:
چرا نشه عزیز جان (sm59)
(sm3) یه بار دو پک زدم فشارم افتادنقل قول:
من هر شب تنهایی میکشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مزایا گفتی یا میزنیا (sm2)
فقط جای جانی واکر خالیه(sm50)نقل قول:
(sm77)نقل قول:
فک کنم دارن همه میکشن (sm59)
بَرَ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]