شنیدم مواظب اشترم نبودی مگه من به تو نسپردمش؟(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شنیدم مواظب اشترم نبودی مگه من به تو نسپردمش؟(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان خودم احتیاج به مواظب دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چته(sm2)نقل قول:
هنوز که بچه است چاوشی
مونده تا برسه به استادِ من ... (sm59)
چیز خاصی نشده ولی خوبه که مواظب داشته باشم واسه پیشگیری ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنج سال از حضرت استاد رضا یزدانی کوچیکتر تشریف داره ...
یه ترک قدیمی میلاد درخشانی با سیری و زانی خونده بود خوب شد همون سبکو ادامه نداد.
فقط من موندم این اشارات نظرو میلاد اول خونده یا سارا نائینی.ترک میلاد که تنظیمش خیلی حرفه ای تره + بک وکالشم فکر میکنم همین سارا نائینیه.
تاریخ ریلیزه کاره میلادم قدیمیتر بود تا جایی که یادمه
تو هروقت چیزیت شد به خودم بگو تعارف نکن(sm2)نقل قول:
من وکیل بودم تو موکل ، برنامه رو به هم نریز (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا ..