ای بابا (sm120) عسل و دارچین حل کن تو لیوان آب بخور خوب میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا (sm120) عسل و دارچین حل کن تو لیوان آب بخور خوب میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون قسمت آخرش اشتباه بود .. مهمون و غریبه نداشت ، همیشه اشک آدم رو در میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کو لینک دانلودشو بدهنقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذاشته به عهده رسول (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سری عکس اسکیت گذاشتی پر و پاچه نبود؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه تربیت خودت که دیگه بدتر (sm2)
خیلی وقیحی... تو برای خوردن گول من از اون طفل معصوم سواستفاده کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی (sm19)
مطمئن باش این همه پشمی که من دارم هیچ رقمه نمیریزه (sm120)نقل قول:
پشمات تو سربازی نریزه صلوات دوم رو یواش تر بگین همسایه ها اذیت نشن ، همسایمون مریض داره (sm70)
میخوری یا بدم بخوری؟
دنیا اگه تنهات گذاشت ، تو گولمو انتخاب کن ... (sm2)
بدون شراب مـــ.مه یه چیزه تکراری میشه واست ، از ما گفتن میری میبینی (sm70)
زوری دوست داری نه؟ هارد کور؟ (sm70)
حالا کی گفته ما قرارِ بریم بهشت که ببینیم؟ (sm70)
به قول خودت جـــــــون دیگه (sm2)نقل قول:
ریا نباشه کپی برابر اصل هم هستیم با 180 درجه تغییر(sm70)
خدا ببخشه بهتون (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماموریت کاری رو یه نفر دیگه بره (sm142)نقل قول:
2دفه محض دل خوش شدن باهام سلام علیک میکردی پاک نمیکردم (sm142)نقل قول:
دیگه از این درازتر؟ (sm2)نقل قول:
خب این وسط فقط رسوا داره استفاده میبره که... فاکتور بیار ارزش افزوده ـشُ حساب کنیم (sm2)نقل قول:
آتی داره جواب های تو رو با هووووی میده (sm70)
حساب آتی با تو سواست ، اصن آتی گل دخترمونه میتونه میزاره (sm70)
دهنم پرِ دارم ناهار میخورم فعلا از دهن آتی استفاده کن که گیلاسا رو خورده تموم فعلا دهنش آزادِ (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب هر روز اینجا میدیدمت دیگه چرا اونجا سلام بگم ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم تو نمیدونی من به سلام اعتقاد ندارم ؟
آمپول و سرم جواب نداده اونوقت عسل و دارچین و آب میخواد جواب بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به این استکبار جهانی که همه چی رو از من دریغ کرده من اگه الان آمستردام بودم همه چی درست بود داشتم با معشوقه ی همجسنم تو خیابون قدم میزدم و سرماخوردگی هم در کار نبود
تو هنوز زنده ای ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سر بیا تهران پارک دانشجو شاید معشوقه ی مورد نظر رو پیدا کردینقل قول:
تو عسل و دارچین رو حل کن تو یه لیوان آب بخور ببین اثرشو (sm120) آب لیمو تازه رو با عسل حل شده تو آب قاطی کن بخور گلو درد و سرماخوردگی خیلی زود برطرف میشهنقل قول:
نیاز به آمستردام نیست ، همینجا بیشتره (sm2)