صداییم نداره خداییشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
صداییم نداره خداییشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مفت بود واسه خیلی ها کنسرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناله میکرد ، اصلا صداش درنمیومد
کسی از دوستان اجرای دیوید گیلمور پمپئی 2017 رو بصورت صوتی ندارن ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم بزارن . . .
اره بابا تو ترکاش هیچ کوفتی نیست چه برسه لایو.از همون اولم ازش خوشم نمیومد البوم اخرشم که فول رید.احمدوند بهترهنقل قول:
تایید کردم مسخره شیه .. (sm74)
اتفاقا منم پریروزا گفتم.که خداییش خیلی ضایعه تا یکی یه جا حتی کلمه چاوش از دهنش بپره حمله میکنی فایله اون یارو رو پیدا کنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجای این کارا اگه خواست طرفداراش به تخمشه،بهش فشار بیارید براتون لایو بذاره
نقل قول:
همون شیر فهم داره دمشو ناز کنی برات خمیازه میکشه تو شی ..
خطر این بحثا بی فایده س یه شیز جدید بوگو ..
من باید برم دُماغم حالش خوب نی تیغ خورده ..
چیزه جدید اینکه این یارو خواننده لینکین که خودشو بگا داد،کیو جایگزینش میکنن دیگه بگا رفتن