(sm2) ما بچه های تهران واقعا امیدواریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) ما بچه های تهران واقعا امیدواریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگر مردم از این لحظه بدانید که در باغ بهشت
ساکنم خیر سرم با دو سه تا حوری نابالغ زشت
"پس فقط در سر قبرم "تورو ارواح ننت جیغ نزن
زنده باد انکه برای جسدم قطعه ای از طنز نوشت
مهدی صفا
(sm120)
من از اصل خودم هیجوقت رو بر نمیگردونم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مریم در چ حالی؟ (sm70)
شنگولیسم (sm135)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این امیر برای قالب چسبیده به رنگ سیاه (sm27)
قالب انجمنم سیاه کرده (sm27)
با امضاتم هماهنگه اصلت (sm2)نقل قول:
خوبه ادامه بده (sm70)نقل قول:
این همون مریم مدیر نبود ؟ (sm148) یا اون سارا بود