@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی غیر uptv یه سایت دیگه هم بود که فیلم ایرانی میزاشت با کیفیت خوب و تو ازش دانلود میکردی... اسمش چی بود؟! (sm29)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی غیر uptv یه سایت دیگه هم بود که فیلم ایرانی میزاشت با کیفیت خوب و تو ازش دانلود میکردی... اسمش چی بود؟! (sm29)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm20) یادم نمیاد
(sm2)بابل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55) خب الان "ابد و یک روز" رو 720 از کجا بگیرم؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسا ..
(sm50)
(sm54)
|خ شد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پیام خصوصیم پره نه تگ مگ هیچی نداره نسخه اوریجیناله 1080 هم هه ولی همون 720 بیگی ..
ibrahim tatlıses ahmet kaya yakamoz(sm81)
بى نظيره احمد جان و ابراهيم حان
وقتی این 2 تا دوزاری که روزی صدبار تو این پانامرای مسخرشون لب میزدن رو اهنگا،برن اهنگ بخونن من دیگه اخره عمرم اهنگ گوش نمیدم(sm2)
والا پانامرا هم ماله باباشه خودش کیره کسی نیست
خونه ننه ی شجاعی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو کشتی با اخمات
دلو بردی تو دامت
(sm224)
من بحثم پول نیست الان بهت میگم
خطر دیوس نمیتونی بوگو من به یکی از بچه ها بگم ..
من کلا ادم تند و دعواییم یه بار با این پشتیبانی وای فام بحثم شد فحش خارو مادرو کشیدم بهش خلاصه کار بالا گرفتم منم مجبور شدم وای فایمو جمع کنم رو خط ای دی اس ال تخمی گرفتم اینم وضعم
خطر دیوس نمیتونی بوگو من به یکی بچه ها بگم ..
یه چندوقته واسه سرعت دانلودم میخوام یکیو بیارم یه دستی به سیما بکشه ولی عقب میندازم ولی بازم فکر نمیکنم اپلودم بالاتر بره
من اگه اپلود 1 مگابایت قبلمو داشتم که بحثی نبود توش.اپلود میکردم
یه ترفندی وجود داره ..
فوکی با توام ..
بذ بینم جواب میده ..
اینجا 4جی انتن میده ولی جدیدا سرعتش کی ری شده اپلودشم حساب نکردم.یه حساب بکن با این سرعت در 1 ساعت چندمگ اپلود میشه تا منم یه حساب بکنم 1 ساعت برنامه چند مگ میشه
اصا حال کن ..
720 میتونم بدم فقط پول ترافیک باس بدی ..
بیا تل ..
خودت میتونی اصا انجام بدی ..
کست خله سینجول؟با کی حرف میزنی؟
زر نزن ..
با این حجمی که بیت ریت اصلی داره هیچکس دانلود نمیکنه خیالت راحت.باید انکودش کنیم به 265 ولی با یه برنامه درست حسابی نه برنامه هایی که سینجول معرفی میکنه(sm2)
خب من میخوام برم همیجا توضی میدم ..
حجمش پایین بیاد هم دانلودش راحت تر میشه هم اپلودش
اگه می تونی ثابت کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی یه تنظیم کننده با Daw خروجی میگیره هیچ فرقی با برنامه های دیگه نمیکنه
اونیم که من برات فرستادم با EZ CD Audio Converter ریپ کردم که قوی ترین نرم افزار توی پلتفرم ویندوزه
بیبین از طریق اینترنت شبکه منو تو hd موجوده ..
بیا تل بینیم شی میگی ..
من شی میگم این شی میگه ..
خب کامل بگو چی میخوای