قعلا ادامه داره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چطوری؟ خوبی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
قعلا ادامه داره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چطوری؟ خوبی؟
آره خوبم مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همون مریم پشت کنکوری ام مدیر کوجی بود؟!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد با قسمت اخرش حال نکردم (sm120)همه که مردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بین سریالایی که معرفی کردی بیضوی ترینش بود (sm120)
خدا رو شکر (sm127)نقل قول:
توام کم پیدایی ها هروقت میام نه تو هستی نه اکبر نه امین (sm54)
من یکی که هستم زین پس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لبنان خواستی بری خبر بده منم میام (sm70)نقل قول:
خوبه زین پس منم بیشتر میام (sm132)
بانو مهستی -من از خدامه (sm50)
(sm3)
پس پاسپورتت رو آماده کن (sm128)نقل قول: