نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرشیو چه قابلی داره . . . (sm50)
برای آپلودِ آلبوم بیش تر سعی میشه تا کیفیت و تنوع حفظ بشه تا تعداد . . . (sm176)
الان که یه جوری گرمم یا بهتره بگم یه جوری دست و پاهام بی حس شده یا باحال شده .. نمیدانم نمیتانم توصیفش کنم
صابر میفهمه چی میگم . .. الان تو این حالتی ک هستم دوست داشتم پیش شما بودم یا 1 نفر مث خودم (sm50)
ای لعنتی تمام شد (sm81)
یه کف دستی بزن حال میده (sm2)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپلود؟(sm172)
اگه من آپلود میکنم پس تو چیکار میکنی(sm50)
باور کن به جان خودم دیشب زدم کمرم خالیه حسش نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیلی جین + الهه یِ ناز (sm50)
یا ابر فرض ترکیدم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm3)
نقل قول:
باید بیش تر تمرین کنی تا به تونی مثله من روزی 3 بار برنی (sm2)
اون وقت مرد شدی (sm50)
(sm2)