نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیافوکموبوخو..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیافوکموبوخو..
شی میخوای شیه خب گاو ظبط کردی کانورت میکنی حجمش میاد پایین ..
فقط نرونقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو از رو یاهست رفته
ای بابا
آقا جان من یه تیکه ظبط کرم hd الان میدم ..
اگه از ماهواره ضبط کنه 1080 میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهان 1080 نمیخوای؟
من هرچی البوم برات اپلود کردم با همون برنامه ای که اسم بردم زدم خودتم دیدی کیفیت خیلی بالاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ فرقی ایتونز با بقیه برنامه ها نمیکنه چون الگوریتم همه یکیه تو برنامه ها
الان هنرمایی سینجولی رو بهتون ثابت میکنم .. :l
و اینک سینجول میخواهد از انکود x267 رونمایی کند(sm2)
(sm2)نقل قول:
روشی تستی وجود ندارهنقل قول:
تو روشی داری بگو
ببین من حجتو تموم کنم بعدش میتونی تصمیمتو بگیری.
شبکه که 1080 هست.حالا تو 720 میخوای اوکی اشکال نداره میتونم امشب تست کنم ولی باید برنامه ی درست ردمون معرفی کنی که هم بتونه کانورت کنه فایل TS رو و هم ادیتور داشته باشه برای اینکه بتونم تبلیغارو کراپ کنم بعدش ببینیم حجمش چقدر میشه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
xilisoft ultimate video converterنقل قول:
Done
واقعا متاسفم ..
Sinjool Media Corp
یه دقیقه از من و تو همی الان زنده HD یه مگ 265 ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
برین حالشو ببرین .. :l
مگه بعد برنامه اپلود نمی کنن روی یوتوب ؟
نمیدونم زنده رو یوتیوبم میاد یا نه ولی یه اپ ساختن واسش که رو اون لایو استریم میشه
فوکی ببین یه سری برنامه ها هه که به صورت اتوماتیک ویدئو در حال پخش آنلاین رو ظبط میکنه ..
یه شیز جالب بگم نمیدونم در جریانین یا نه ..
اینکه8ثانیه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی یه ویدئو از کروم نیگاه میکنی این ویدئو کس میشه تو سیتم میتونی ازش استفاده کنی ..
نقل قول:
موس نخوانی !?؟!
سینجول این fps روی 25 بود ببرش بالا
کیفیت صداشم 96 بیت ریت بود
توانایی هاتو ببر بالا
اینی که دادم یه شیز سرعتی بود ..
فریم ریتش 25 هست در هرصورت حتی شبکه.
خب وقتی زنده هم پخش کنه بالا اسم شبکه رو میزنه فرقی زیاد نمیکنهنقل قول:
اشترم اون فایل من چندثانیه بود خودم ندارمش بگو میخوام یه حساب کتاب کنم
فوکیدمتون ینی اصلو ول کردین چسبیدین به فریم و صدا و موس .. :l
گفتم عجله ای شد وگرنه اینا اصا به چشم نمیاد ..
امیر تو vps داری جون میده برا خودت من ترافیک تموم میشه دیگه نمیتونم بیام ..
عععع ..
پی این اپ رو بگیرید به یه جایی میشه رسید
تو این نمایشگاه ces اینقدر چیز معرفی کردن ادم حس میکنه انسان نخستینه
یعنی یکی دانلود نکرده فایله منو بگه چندثانیست
شَل مغزم الکی 17 مگ دانلود کنم؟ خب بگو چندثانیه بود(sm2)نقل قول: