فقط کسی که فول موزیکشو گوش داده باشه میتونه همچین تحلیل قشنگی داشته باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط کسی که فول موزیکشو گوش داده باشه میتونه همچین تحلیل قشنگی داشته باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خدا.به پیغمبر.به هرکسی قبول داری من قسم میخورم حتی 1 ترک هم از این سیبیل کــیری چیزی دانلود نکردم ولی وسط بیابون که زندگی نمیکنم دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینور میرم.اونور میرم.تو ماشین این میشینم.تو خونه اون میرم.بالاخره یکی از اون جاکشا دانلود کرده گوش میده.خب منم گوشم میشنوه(sm2)(sm2)
باور بکن تازگیا اسمشو فهمیدم از همون موقعی که صداشو شنیدم میگفتم کــیرم تو صداش چقدر تخمی میخونه این یارو
برو همون هوروش بند خر صدا رو گوش بده
مهدی دارابی میخونه انگار خر داره عر عر میزنه(sm2)
کی گفته کس کش بند گوش میدم؟ اتفاقا با هیچ کدوم از این ات اشغالا حال نمیکنم
نه بانی
نه مانی
نه همایون
نه هوروش بند
نه کوروش بند
نه ماکان بند
نه کاین بند
من کلا اشغال گوش نمیدم کــون لق همشون(sm2)
(sm2)
Dua lipa گوش میدی که از همه اینا آشغال تره (sm2)نقل قول:
خاک بر سرت دوا لیپا اشغاله؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چقدر برات بزنم این عقب مونده رو از ایپی بن کنی؟(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخوان کاری بکنن باهاشون که مطمئنم نمیکنن و ماست مالیش میکنن،کیروش صداش درمیار دوباره استعفا میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نچ نچ نچ نچ به دوآ لیپا میگه آشغال.من حالم بده یه لیوان آب قند بدید دستم(sm2)(sm2)
صداش جوری قدرت داره که این تاجیک عر زن پیشش کم میاره