گارانتی میکنی دیگه نتونه یوزر بسازه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گارانتی میکنی دیگه نتونه یوزر بسازه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
چه مزخرفایی میگن..قبلش میناوند بازی کرده بود..پارسالم فکر کنم جهانبخش بازی کرد
تو اسرائیل بازی نمیکنن..تو خونه تیم خودشون بازی میکنن
(sm2)نقل قول:
دوا جون برای حسوداش زبون دراورده ها(sm2)(sm2) بترکید
مزنه قبر نداری؟ من اینو میخوام از هستی ساقط کنم(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
طرف یه عمری تو یوتیوب خونده،همه طرفدارش شدن و تاییدش کردن.بعد اومده خواننده شده میگه داغون.
بعد این بچه چونیا که میرن تو برنامه تلنت ملنت و بعدش با باندبازی خواننده میشنو قبول داره(sm3)
سینا حجازی چی میگه تو عکس(sm2)
(sm2)
صبح آدینه بخیر (sm120) به به عجب صبحی (sm2)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]