(sm155) آمادسنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm155) آمادسنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر چ زودرنج شده (sm19)
چی بش گفتید قهر کرده ؟ (sm2)
ممد هنوز زنده ای ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا فرار حالا ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد یه کاری کرد با ویندوز 8.1 که قد 98 هم کارایی نداره دیگه (sm120)
دارم میرم ساکمو جم کنم دیگه (sm51)نقل قول:
آره خب دیگه دختر جماعت از الان شروع کنه 1 ماه دیگه آمادس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه قراره مسافرت باشه سه سوته جمعش میکنم یه موقع نزنی زیرش (sm51)(sm70)نقل قول:
نه اتفاقا الان مثل بنز دیگه داره کار میکنه فقط یه چند تا مشکل کوچیک داره (sm120)نقل قول:
ممد رفت زیر اوار (sm120)