در قبال خورشید رخشیدن هنر است...نه چون شمعی سوسو کردن در دل تاریکی شب.نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
در قبال خورشید رخشیدن هنر است...نه چون شمعی سوسو کردن در دل تاریکی شب.نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با منطق کشک وقتی جلو بریم میشه اینکه کنار اسمه کارن همایونفر مینویسیم موزیسین بزرگ بعد یانی موزیسین متوسط/نکن جانم منو دیونه نکن(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با وجود همیچن طرفدارایی هر کی جای شادمهر بود از دنیا میرفت باز خوبه که فقط از کشورش رفته
شما الان گیرت کجاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه کسی گفته تو پاپ خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا پاپ کار نمیکنه که بخواد توش خوب باشه یا بد
حرفایی که اینجا میزنید رو یه بار بخونید متوجه میشیدنقل قول:
پس چطور میخواهیم دو نفر که در دو زمینه کاملا متفاوت دارن کار میکنند را باهم مقایسه کنیم!!!؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این میشه مثل مقایسه متالیکا با شجریان(sm2)
اقا راستش من اصلا اقای کارن همایونفر رو نمیشناسم پس نمیتونم در موردش نظری بدم چون کارشو گوش نکردم
ولی به یه دلیل میگم که ایشون در حد شادمهر نیستن چون حتی اسمشونو هم من الان شنیدم که شما گفتید اگه یه کار توپ داشت من تا الان اسمشو میشنیدم
اسم ساسی مانکن شنیدم ولی این اقا رو نه
کسی اصلا مقایسه نکرده یه نقل قولی بود از ایشون در مورد شادمهر - حالا یه سریا تحملش رو ندارن که بشنون بماندنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]