خطر گاو تو ظبط کن من یه روش میگم فیلم حجمش خیلی خیلی میاد پایین ..
نمایش نسخه قابل چاپ
خطر گاو تو ظبط کن من یه روش میگم فیلم حجمش خیلی خیلی میاد پایین ..
با این برنامه های تخمی هم کار نکنین رضا آرین گف ..
ژیلیسافت اینا ..
البته نمیگم بده اونم ..
ریدی با این روشات.اوندفعه برنامه 265 معرفی کردی میخوام صدسال سیاه برنامه معرفی نکنی.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم برنامه !?؟!
برنامتو معرفی کن ببینم الان میتونم یه نیمچه تستی بکنم
اینقدر کیری بود اسمش یادم نمونده گفتم یه برنامه 265 معرفی کن اونو گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بالای صد بار اینجا برنامه رو گفتم ..
قیافته اورانگوتان کار کردن باهاش سخته بلد نیستی نگو خوب نی ..
شی شیو راحته کانورت این نیس رزول بذاری بیت بدی برنی بره که ..
شاتلم نیست آپلود کنه رایگان درآد ..
واسه تست دارم 5 دقیقه رکورد میکنم بجای کس گفتن بنال اسمه برنامه رو بگو
مخابرات اصفهان اپلودش رایگانه فکر کنم باید چک کنم
StaxRip
MeGUI
HandBrake
sinjol cos converter republic gold edition
خب ببینم شه میکنیا ..
کدومش ادیتوردارهنقل قول:
از جولو چشام دور شو ..
اوکینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تدوین گر شاهزاده (sm120)
اینم مخصوص برنامه استیج برین حالشو ببرین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از کسب تجربه در عرصه موسیقی اینک نوبت عرصه ویدئو است(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا دیوث چه ربطی به تدوین داره آخه ..
داره ظبط میکنه کانورت میکنه آپلود میکنه .. م
(sm120) فن شاهزاده جو گیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انیمیشن شاهزاده روم که رندر نمیگیره .. :l
داره کات میکنه که میشه مراحل ابتدایی از تدوین
دهنش مستند فیلم جاذبه رو میدیدم ..
واسه هر فریمش فک کنم 3 روز زمان میبرد تا رندر بشه ..
(sm74)
جوگیر عمته والا خودت میگفتی دنبالشو بگیری به یه جایی میرسی سره دیانانقل قول:
اقا سکوت میخوام یه چیزی بگم
سینجول بز لینک فیلمو دادی بش ؟
راستی دیانا دیگه خبری ازش نیست پیجشم بست انگارینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه بهش تجاوز کردن
یس ..
7 دقیقه فایل رکورد اصلی شد 295 مگ
الان فیلمای ایرانی شده مثه شهرزاد نسخه hd اصلی میذارن پولی ..
ولی اونایی که ریپ میکنن اسماشو بگم فوکی جوش میاره ..
منم خیلی پیگیر شدم اصلا خبری نیست ازش.کامل پیجه این مهران عباسی چاقالم زیر و رو کردم فکر کنم گرفته باشنشنقل قول:
6 تا سایت میشناسم که فیلم ایرانی ریپ میکنه ..
استیج کیفیت بهتر از اون mov گیرمون میاد ؟