همین که الا 50 کاربر 33 میهمان دارند تاپیک رو میبینند خودش کلی حرف برای گفتن داره(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
همین که الا 50 کاربر 33 میهمان دارند تاپیک رو میبینند خودش کلی حرف برای گفتن داره(sm120)
خب اگه اذیتت میکنه تو نخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی رو تو سطح خودش میسنجن گفتم کارن تو سطح ایران موزیسین بزرگیه یانی سطح کاراش جهانیه ولی در مقابل بزرگای نیو ایج موسیقی آنچنانی رو ارائه نمیکنه بیشتر شوی خوبی رو اجرا میکنه بعدم اگه امکانات اونارو امثال آریا عظیمی نژاد و کارن همایونفر داشتن چه بسا کاراشون خیلی بهتر هم میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر دوباره ی دموگذاشته اینستاگرام (sm120)
کی مقایسه کرده ؟ اصن قابل مقایسه نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا شادمهر کجا اون یارو کجا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پست از من از یه تاپیک دیگه کشیدن آوردن اینجا و واسه من نظر نوشتن ، منم جواب دادم همین بود - اذیت که نه ولی باعث شادی میشه تو این روزای غمیگن بدون اتفاقنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر موسیقی فیلم کار میکنه ولی به هر حال میتونی با شنیدن آلبوم خاطرات مبهم رضا یزدانی تو موسیقیش غرق شینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارن تو کار خودش خوبه اینم یکی از بهترین کارهاش که واسه فیلم قصه پریا ساخته بود تا اخر گوش بدین با هندزفری بی نظیره[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید برم بهنام صفاریان = اگه هنوز شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]