خیی بهش نظر داشتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیی بهش نظر داشتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریمیکسم واسه بنده خدا اومد نداشت(sm2)
الی جان خسته نباشی خدا قوت .. :l
سینجول برو از سایت پردیس موزیک بپرس با چی ریپ میزنن اون حجماش خوبه
اون که ریده ..
دیوس من گفتم اسم نبرم فوکی قاط میزنه تو راس گفتی .. :l
خطر به جان خودم تو گاوی ..
میگم همه با اون 3 تا برنامه که گفتم ریپ میکنن تو حالیت نمیشه مگه ..
داری عصبانیم میکنیا ..
(sm155)
اینقد زر نزن دیوث سر درد گرفتم
بزغاله 1 ساعته میگم کدومش ادیتور داره این فایل کیری وسطش تبلیغ داره
اونجایی که اسنوپ داگ تو کلیپ ارش میگه دو دو دو دو (احتمالا داره از پشت میده ) (sm120)
انقد گاوی من شی بگم خو مگه بدون ادیتور میشه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
خب بینه این 3 تا که که یکیشو بگو پروفایل پیشنهادیتم بگو
(sm172) خدا کنه یه مو کوتاه سیوکسی توشون باشه ازش حمایت کنیم (sm120)
(sm81)اون پارسالیه اسمش چی بود یه عکس جدید ازش نذاشتین
سینجول برنامه چند ؟ (sm2)
ها !?؟!
سینجول بیا اینو بگیر مفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره داد (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنکس (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سادش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم که سندرم خرید اینترنتی داره
دومین سینگل ترک از آلبوم 313
شنبه ۱۸ دی ۹۵
✅ خرید و حمایت از آلبوم :
313daremiad.com
➡️ @putakk
قوه قضاییه هار شده
(sm81)نقل قول:
(sm2)کاورو
لباس لازم ندارم فلا ..
زیاد به لباس علاقه ای ندارم هر شی گیرم بیاد میپوشم ..
محسن مسلمانم که طرفدار صدای موزنه .. :l
استیجو نگفتی
هی از این دیجی استایل میذاری خوبه واسه فروشگاه طراحیش ببینم شیا داره ..
اگه خطر گند نزنه کیفیت بالاشو میبینیم ..
خودم دارم یه تستای میکنم البته خروجیش flv هست
خروجی شی شی !?؟!
الان یه تیکه ظبط کن تبدیل کن بده ببینیم ..
flv به درد نمیخوره میخوایم تو تی وی ببینیم ساپورت نمیکنه
الی یه سایت دیگه بود شی بود فروشگاه گذاشته بودی طراحیش خیلی عالی بود کدوم بود ..
گرچه تی وی یجوریه ویدیو 360 هم میبینی کیفیت بالاس نمیدونم چرا
(sm54) چقد این سیامک عباسی صداش تو اجرای زنده داغونه...
در مورد شی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]