چراااا؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چراااا؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین سحرجون جواب منو نمیدی بعد جواب اینارو میدی اخرش پشیمون میشیا!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که هدف خاصی ندارم فقط میخواستم یه سلامی کرده باشم و گپ و گفت بکنیم حالا جواب منو نمیدی جواب این کاربره بی ادب رو میدی خوددانی(sm2)
اولا بازیگر نقش اولش که مالی نبود اینو خداییش تو چندتا فیلم به عنوان سیاه لشگری دیده بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما قسمت دوم؟؟؟؟؟؟ عمرا اگه حتی دانلودش کنم بابا فیلم باید سرگرم کننده باشه فلان لق واقعیت
مگه سوالی پرسیدید؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سحرم دولت بیدار به بالین آمد گفت برخیز که آن خسرو شیرین آمد
عزیزم پرسیدم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم شما کاربر جدید هستید؟ شما جواب ندادی(sm2)
اون گوشه نوشته بود دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ببین سوالم ایهام داره یعنی شما معرفی بفرمایید یه اصلی بدهیدنقل قول:
من از اوناش نیستم آخهنقل قول:
مگه ما از کدوماشیم؟(sm2)نقل قول: