دوستی و اینا؟؟؟؟ نه بابا مگه انجمن نوجوانانه اینجا.قصد فقط اشناییه همین.حالا بقیه دوستان شاید قصدشون چیزه دیگه ایه من نمیدونم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستی و اینا؟؟؟؟ نه بابا مگه انجمن نوجوانانه اینجا.قصد فقط اشناییه همین.حالا بقیه دوستان شاید قصدشون چیزه دیگه ایه من نمیدونم(sm2)
همه پسرا مثل هم اندنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این که با خودت چت میکنی چه حسی داری؟(sm120)
اون از ترلان که دادی عزت اللهی دقشو زد..اینم از این(sm2)
برو ارسلانم بیار با سینجول مچ شن(sm2)
آفرین موکل ...
خب اینجا نشون داده شد که طرز فکرت مشکل داره همون اشنا نشیم بهتره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز این زر زد حالا من نمیخوام یه چیزی بگم تو هی ور بزن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه کــون گلابی من مگه اسکلم یوزر دخترونه بسازم با خودم حرف بزنم
تجربه نشون دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وکیل اینا لیاقت مارو ندارن بیا کوچ کنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]