شیر تو شیونت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شیر تو شیونت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت بکش از سنت مرتیکه این چه طرز صحبته؟تو الان باید بجای کسچرخ زدن تو اینجا با نوه هات بازی کنی دکمه خروجو بزن بینیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو سحر بیاد بحث 3نفره بشه(sm2)نقل قول:
ترلان یادت نره(sm120)
(sm65)(sm56)(sm39)(sm141)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
فکر کرده همه مثل خودش کسخلن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنم خودش20 تا فیک داره اینجا(sm2)(sm2)
ی مدت خوراکت بودا..حالا بیا سس بگو (sm2)نقل قول:
تو و سینجول از اساتید هستین(sm120)
من 2 بار اینکارو کردم دلیلمم که 100 بار گرفتمنقل قول:
یه دفعش این بود که یه بابایی اومد یوزر @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] درست کرد و تو تاپیک یگانه دعوا درست کرد اگه اشتباه نکنم.منم یوزر کنسرو لوبیا با قارچ درست کردم رفتم تو بحث(sm2)
دفعه بعدیم دیدم یه یارو کسخله یوزر ارسلان ساخته اومده جوری فازه واقعی بودن برداشته که بعضی دوستان اسکل داشت باورشون میشد اون ترلانو ساختم که حال طرفو بگیرم
خب الان اینو بسازم فایدش چیه.اصلا اشترم الارم برای من ست کرده یوزری با ایپی من ساخته بشه براش ناتیفی مییره(sm2)
نگفتم منظوری داری..کلا برای ایجاد نشاط در مجمع(sm2)نقل قول:
نه دیگه دل و دماغش نیست پیر شدیمنقل قول: