آره تو آپارات اومد خوند ..
نمایش نسخه قابل چاپ
آره تو آپارات اومد خوند ..
نمیدونم فروشگاه بود همی مثه دیجی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رکورد که کردم دارم رو کانورتش کار میکنم یه 10 دقیقه وایسا میدمت
عین دیجی کالا بود یه تغیرات جالبی هم داده بود ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها خودشه ..
استیج جدا از تبلیغا تایمش چقدره.40؟
خب الان دیجی کالا راحت میتونه اعراض کنه تو ببین مو نمیزنه ..
1 ساعت ..
نه عامو
نه حالا که دقت میکنم ساده س خیلی .. :l
من انتخاب نکردم، من انتخاب شدم... (sm50)
کانورت با شکست مواجه شد صداش سینک نیست
اینم سایت خوبیس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Shell.2012
درام جالبی بود
خطر به قرآن الان اینجا بودیا ..
خب برنامه عن نصب کردی ..
دارم برنامه هارو تست میکنم نمیخواد جوش بیاری امیر گفت وایسا بیام یه برنامه بهت بگم
فلا یه ویو از مال من داشته باش .. :l
خب ابله من یه شی میگم میدونم حتما دیگه تو گند میزنی سینک نمیشه صدا ..
(sm50)باز فرو ریخت عشق
اونا سطل اشغال هوشمند میسازن
ما دگیر انکود ویدیو
زبون دراز.اوکی.برنامه megui رو باز کن.پروفایله پیشنهادیتو انجام بده یه اسکرین بگیر بده.افتاد؟
استیج کی شروع میشه
تلگرام نداری !?؟!
نه تو غار زندگی میکنم ازین چیزا نداریم(sm2)
(sm2)
+
(sm2)
خب؟تنظیماتش چینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه راحته که ابله ..
این برنامه که سینجول معرفی کرد اصل کارش کم حجم کردنه تو توضیحاتش ولی اینی که تو دادی بیشتره کانورتره معمولیه
همینی که فوکی گف من قدیم کار میکردم نصب کن راحته ..
امشب 22نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بقول یه بنده خدایی فولو کن
مگه انتخاب کردن خواننده هارو که می خوان اجرا داشنه باشن ؟
اجرا که الان نی که اینا ظبط شده س..
سندی باید برینه به روحانی و گرنه مزه نمیده (sm2)
ملتو فریب میدن اینا همش بازیه ..
اصا اینا هرشی بیشتر فوش میخورن بیشتر خوشال میشن ..
چون هدفشون دیده شدن و فوش خوردنه ..
ولی رقابتشون با شب کوک بود شی بود جالبه امسال .. :l
قبلنم گفتم همش بازی باشه اینا همش سرکاری همشون باند بازی بازم اشکال نداره از این عن خونه صدا سیما خیلی خیلی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]