(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm149)
(sm232)
(sm50)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم آهنگ : گریه کردم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام پستت رو پاک نمی کردی زود . تا من دوباره می خوندم
دیشب چیزی زیاد دستگیرم نشد .
ببینم تبلیغی که تو دیدی در حین تبلیغ فیلم صدای گوگوش روش بود ؟
یا یه تیکه از شو گوگوش رو نشون داده که جدا از فیلمه ؟
شعرشو باید بدونم . یا اینکه اگه تو خود فیلمم گوگوش بازی داشته راحت تر پیدا میشه .
مثلا فیلم طلاق بازی نکرده گوگوش ولی آهنگشو برای این فیلم ساخته
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش
خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید . . .
خدا را دوست بدارید
حداقلش این است که یکی را دوست دارید که روزی به او می رسید . . .
(sm172) اسممون کنارِ هم برده نشد...
حسرتت رو دلِ من میمونه...
(sm2)
(sm2)(sm30)
هنو یه شب مانده فردا شب جمعه ست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط saamnc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از امشب زده بالا اوهوم درکت می کنم (sm2)
(sm38)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوس یه بطر عرق کردم (sm50) تو این هوای بارونی می چسبه . (sm172)
(sm184)
با این چیزا قول نمی خورم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
قسم به فصل سرد فروغ . . . (sm50)
یعنی همه چی دروغه
جز فصل سرد فروغ . . . (sm50)
دیدم . ویدئو این اجرا رو که اصلا ندیدم کم یابه احتمالا .نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اون فیلمی که میگی احتمالا فیلم بیم و امید بوده یا فرشته فراری که بچگیای گوگوش بوده
حالا تو همین آهنگو می خوای که اون موقع تو تبلیغ دیدی .
این لینکو نشان دوستام میدم ببینم پیدا میشه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دانلود کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو از دوستم گرفتم امشب . نمیدونم اون چجور تهیه کرده . یا دانلود کرده یا دوباره از یکی دیگه گرفته اونم .
یه سری آهنگای طلایی هستن که متاسفانه رسمی نیستن . و اینم کارو خراب کرده .
میدونی اینا دست به دست می چرخه و یکی که فک می کنه مثلا خیلی بارشه میاد صدارو جارو می کنه و همونم به گوش خیلیا میرسه و به نظر تمیز میاد و پخش میشه
اصن این چیزایی که میگی به گوش اکثر آدما نمیاد و هیچ توجه ای هم ندارن به صدا های ریز . فقط ب خود صدای خواننده اهمیت میدن
در صورتی که باید همه چیز سرجاش باشه مث اعضای بدن .
همین صدا با تمام مخلفاتش دلنوازه .
تنظیم کننده که مث شطرنج تمام این مهره ها رو سر جای خودش میزاره میدونسته اگه یکی از مهره ها حذف بشه در واقع کل بازی به هم می ریزه .
حالا تو این آهنگو کاملشو داری رو ویدئو ؟ یا اینکه ناقصه یا تیزره .
یه لحظه صبر کن
یه چیزی برات پیدا کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین خودشه
ولی عجب اهنگ توپیه . حیف یه چیزی کم دارم (sm50) مشروب .
اینم ویدئوش مال رنگارنگه . با کیفیت بهترم احتمالا گیر میاد .نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه چیزی تایپ نکن خسته شدی شبت خوش
(sm50)
کل امروز درگیر رامش بودم (sm50)
(sm27)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm98)
(sm132)
هجوم زخم تو را نمی کشد تن من
برای کشته شدن چه کنم
از من چه مانده بعد تو جز نا توانیم