(sm50) فردا مسی هم شرکت میکنه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50) فردا مسی هم شرکت میکنه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی بشه پوشکتو عوض کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من غلط کنم (sm2)من در همه حال میترسم میفهمی ؟ (sm2)
به پوشک علاقمند شدیا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در بیارم بخوری؟
بیا اینم در
بخورش(sm2)
خب منم نت ها رو میبینم (sm120) منم یه چیزایی حالیمه اتفاقاً ادعایی هم ندارم مثه خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین بحث هارمونی و ملودی نیست و نبود !! بحث این بود که ناله و روضه موسیقی رو نابود کرده ! حالا ما بیایم ملودی رو عوض کنیم آخرش بشه روضه چیزی عوض میشه . این آفات فقط بلدن ناله کنن چون چیزی به غیر از این بلد نیستن . حالا بیان کاور هم بکنن که بدتر . میگم وقتی که این آفات سواد ندارن صدا ندارن ما هر چی به به چه چه کنیم فاییده نداره
خوب الان شما بگو کاور کردن تو موسیقی داخلی بیشتره یا لس آنجلسی ؟ خوب معلومه دیگه . بحث هم فاییده نداره . اصن من نمیفهمم چه ربطی به ملودی داره . خانه از پای بست ویران است اونم فقط برای آفات داخلی
این رسول واقعا کسخل هااااا(sm2)
دوست داری به تو علاقمند بشم سی ساله ؟ (sm2) میخوای زنم بشی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب کجا خوابیدی که نمک میریزی ؟ (sm2)
اندامت (sm88) (sm120)
استاد اندی آماده باش دادن برای تابستان
مثکه مسئله ابونیت پیدا کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد بیا این احسان کارت داره(sm2)
ادمی که با هیکل اندی پر پر میشه باید گفت وضعش خرابه(sm2)
تو مسئله داری میخوای خودتو به من بچسبونی زنم شی (sm2)نقل قول:
الان با یه هههههههه و تونل کندوان میاد سراغت (sm2)