سلام چیطوریا؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام چیطوریا؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
کسی خبر داره چرا تاپیک دانلود رنگارنگ حذف شده؟ اینجا:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیلام، چاکریم، (sm128) چه خبرا داداش؟ خوبی؟ چه میکنی با روزگار بی رحم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) روزگار بی رحم ...
چه میشه گفت (sm50)
آهای مردم دنیا گله دارم گله دارم من از دست خدا هم گله دارم گله دارم (sm50)
(sm182)(sm124)
(sm50)
مهم نی زمانو حس نمی کنم
مهم نی واس چیزی حرص نمی خورم . . . (sm50)
(sm50)
دشمن نبیند آنچه دیدم ز آشنایی (sm50)
(sm27)
(sm149)
آقا کم بکشید تاپیکو دود برداشت(sm2)
فیدات(sm134)نقل قول:
سلامتی خبری نیست جز نبود ممه(sm120)
ای شیر تو این روزگار که هر چی میکشیم از اینه(sm178)
(sm50)
(sm50)
پیوستن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزیز را به دیگر کاربران تبریک میگوئیم .
(sm2)
(sm50)به امید یه نوازش (sm81)
دمش گرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نجمه . . . (sm50)
هر هفته می ره نماز جمعه . . . (sm1)
هم دست جنایت کاراس . . . (sm3)
ولی از مغزم نمی ره بیرون . . . (sm1)
البته اگه مغزی مونده باشه . . . (sm50)
(sm50)
اسماعیل ی کا
(sm178) چقدر خوبه این مرد...
یعنی میدونه اونم؟!
گمون نکنم (sm54)
(sm27)
(sm50)
این هفته هم تموم شد (sm50)
(sm50)
و عشق یک بی ماری ی بد خیم روحی بود . . . (sm50)
می خوام پرنده ها رو بدون قفس بکشم
زنا رو آزاد بکشم
هنر مندا رو آزاد
و خودم رو مُرده بکشم . . . (sm50)
بهترین تصویره . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو نه . . . (sm27)
(sm50)
(sm50)