داورزنی:
حاج صفی و شجاعی دیگر به تیم ملی دعوت نمیشوند؛ آن ها خط قرمزهای نظام را زیر پا گذاشتند(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
داورزنی:
حاج صفی و شجاعی دیگر به تیم ملی دعوت نمیشوند؛ آن ها خط قرمزهای نظام را زیر پا گذاشتند(sm120)
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود نگو نگفتی هم شبیه من یگانه بود.
بغضت دلیل دیوونگیمه
من تو نبودت جز اشک و حسرت
کدوم میلادی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصم کردی میخواستم دانلود کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیر دادیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایلنس که خوب بود...
(sm118)(sm118)(sm118)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm118)(sm118)(sm118)
علی زندوکیلی - نمی آیی ... (sm50)
تا قبل از این هر کی میگفت فیلم بگو Demolition رو میگفتم ، ولی این مغزم رو درگیر کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایلنس همش شعار تشریف داره ، اصلا ارزش هنری نداره
فاشیسم آمریکایی
اسپرم آریایی
عرق به جای چایی....
اره یادش به خیر فیلم satantango رو موقعی که تو سایت imdb-dl قدیم فعالیت داشتم دیدمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]