مشکلات همه جا هست باید ببینی با کدوم مشکل بهتر میتونی کنار بیای
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکلات همه جا هست باید ببینی با کدوم مشکل بهتر میتونی کنار بیای
بریم..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منوتو پخش شد بزارین دانلود کنیم
به هرجا نگاه کردم به تو فکر کردم .. (sm50)
خطر مرد منم برم یه کم درس بخونم ..
کاندوم دیجیتال معرفی نمی کنن چرا تو این ces
کمترین پروفایل رو استفاده کردم 7 دقیقه رو داد 100 مگ
ولی کیفیتش خیلی مناسبه به نظرم میتونست پایینترم بیاد
بابا اون برنامه که من دادمو نصب کن ای خدا ..
خطر یه آموزش ویدئو ظبط کنم برات !?؟!
تو یه دقیقه حرف نزن سینجول برو بخواب من ببینم امیر چی میگه
بیا ببینم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش چی میزنی موادت ناخالصی داره
اونوقع میگی همین که اشترم داده فلانه و راحته و ..... نصب کن بعد الان میگی گفتم فلانو نصب کن.
دارم میگم 7 دقیقه 100 مگ خیلیه ..
یه عکس ز تنظیمات برنامه بده ببینم شیکا کردی ..
خب منم میگم زیاده ولی تو خودت گفتی همونو دانلود کن
عکس بده زر نزن ..
2 هزار زیاده ..
frame rate
اینو هم auto بذار ..
پایینترین گزینشه
رو 1200 یا 1500 بذا ..
خطر اینو نصب کن سری ..
کانورتی که این برنامه میکنه از کارت گرافیک استفاده میکنه سرعت 360 درجه تغییر میکنه ..
فریم ریت اتو باشه همون 25 میزنه
خاک بر سرت فرمت یوتیوب انتخاب میکنن آخه ..
خب اوتو بذار همون باشه ..
فرمتو بذا رو mp4 x264 معمولی HD نه ..
دیوث مگه با بچه دبستانی داری حرف میزنی.کمترین حجم همین یوتیوب بود.بقیه بالای 200 میداد
خب اون برنامه رو نصب کن ..
صب کن من یه فیلم ظبط کنم ..
تو تست بکن بعد من دانلود میکنم.ببین یه فایله مثلا 300 مگیو چقدر کم میکنه
اقا من حالا یه چیزیم میگم میگن میخواد از زیرش در بره.همه میدونن منکه همیشه نیستم یهو ول میکنم 1 ماه میرم مسافرت خب اونوقت کی میخواد ضبط کنه.یه حرکتی باید رو همین راهای استریم زد
حجم اینجا دست خودته هرشقبخوای ..
بیا این آموزشو بیگی ساده گفتم برات ..
بده
تو که همش گیر دادی به کات مشکلمون حجمه
رو همین پروفایل تست میکنم ببینم چی میشه
ینی تو ی گاو ویدئو رو دیدی اصا ..
کوری مگه قشنگ حجمو نیشون دادم ..
دستی هر حجمی مخوای وارد کن ..