قسمت ششم 6 سریال گات GOT باز هم لو رفت
این نسخه با کیفیت 720 است و دارای 2 پارت می باشد که در یک فایل زیپ قرار گرفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قسمت ششم 6 سریال گات GOT باز هم لو رفت
این نسخه با کیفیت 720 است و دارای 2 پارت می باشد که در یک فایل زیپ قرار گرفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای got لو رفت باز و من فقط 400 مگ حجم دارم(sm81) نمتونم دانلودش کنم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا الات 3 نسخه اومده اولییش 343 مگ بوده که با گووشی از رو صفه فیلم گرفتن داغونه باید صبر کنی تازه کیفیت صداشم پایینه ..
در من کوچه ايست
که باتو در آن نگشته ام ..
سفري ست
که باتو
هنوز نرفته ام ..
روزها و شب هايي ست
که با تو به سر نکرده ام ..
و عاشقانه هاييست
که باتو
هنوز
نگفته ام .. !!!!
(sm50)
1080 هم اومد از سینجول دانلود کنید بدون هیچ مشکل صدا و تصویری .. :l
سورس اصلی 8 گیگه .. :l
دانلود فیلم دانکرک نسخه جدید 450 مگ x265 ..
سریال بازی تاج و تخت بار دیگر رکورد شکست. قسمت پنجم از فصل هفتم این سریال با بیش از ۱۱ میلیون بیننده تلویزیونی رکورد بیشترین بیننده تاریخ سریال را شکست
اینا با 11 میلیون رکورد میزنن
هر قسمت کیمیا زیر 20 میلیون نبود (sm2)
(sm2)