اونم با کسی که طرفدار میلیونی داره شوخی نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اونم با کسی که طرفدار میلیونی داره شوخی نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا ول کنید این مباحث الکیو... کارن واسه خودش خوبه شادمهر هم واسه خودش..حالا کارن ی شکری خورده واسه شادمهر نظر داده ک خودشو نشون بده..اینجا تاپیک آلبوم شادمهره نه مقایسه خواننده ها و آهنگسازها با شادمهر. بیخیال بحثای الکی بشید و منتظر آلبوم باشین
ولش کن فربدجان..این ی چیزیش میشه..آدمی ک خوابه را میشه بیدار کرد ولی کسی ک خودشو ب خواب زده را نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا هنرمندی که در مورد دیگران اظهار نظر میکنه از نظر من کوچیکهنقل قول:
چشمه ای از موسیقی گیرای پیمان یزدانیان. منم به گوشم دو برابر اعتماد دارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها 10 روز تحملش خیلی سخته خداییش(sm50)
نترس مثل برق و باد میگذره...مگه الان باورت میشه طرفدار 4سال ازش گذشته؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسل شادمهر ک ادعا داره تجربه کن بهترین آلبوم شادمهره
انگار بیخیال پیشفروش آلبوم شدن...
بیشترین امید رو بین عوامل این البوم به ترانه های ارش محرابی دارم