هسلر(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
هسلر(sm70)
سیانکی و هتریک بنزما (sm2)..ییدمون با ثبت گل به اسم بنزما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما دوست داریم حاجی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ایران 4 تایی بزنه احتمالا ولی خدا رو شکر ایران ضد حمله نمیخوره چون کلا به حمله معتقد نیس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه نسبت به ارژانتین حس مثبتی داشتم حتی 2010 دوست داشتم به خاطر مارادونا قهرمان شه ولی نمیدونم چرا از این ارژانتین اصلا خوشم نمیاد (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)مثه من وقتی از اون تیجه مورد نظر رد میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل دماغ بازی دیدن میپره
عادل ریدم به برنامت
پس جوانب احتیاط رو در نظر بگیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکول دیروز میگفتی گریژمان بد بود امروز هر جا میرم ملت میگن تو رو خدا گریژمان رو بخرید (sm2)خدایا این حسین با کیونش فوتبال میبینه فک کنم (sm2)نقل قول:
این آرژانتین نه رو نیمکت نه تو زمین چهره کاریزماتیک نداره(sm14)یکی مثل زانتی مثل باتیستوتا مثل مارادونانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلاتو تیمای دیگه بوفون پیرلو جرارد
مثلا هلند تو زمین نداره ولی رو نیمکتش داره
این قضیه خیلی تاثیر داره تو محبوبیت تیم و حتی نتیجه گرفتنش(sm14)
(sm2)باشه شل بگیرنقل قول: