سامان جلیلی - بازنده ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سامان جلیلی - بازنده ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیطان رو چه دید شاید عاشقم شد
شاید بعد یک عمر عزیز دلم شد
شاید عشق فهمید تو این نا امیدی
شاید قصه برگشت شیطان رو چه دیدی
دلم عاشقت بود و انگار ندیدی
به عشق کی دنیامو آتیش کشیدی
چجوری دلت اومده ساده رد شی
دلت با کی بوده که میتونی بد شی
چرا از علافه ام به تو کم نمیشه
پر از خاطرات تو میشم همیشه
به غیر تو از هر کی دل کنده بودم
من از اول بازی بازنده بودم
شیطان رو چه دیدی شاید دل به من داد
شاید هم یه روزی به یاد من افتاد
شاید باورم کرد تو این نا امیدی
شاید قصه برگشت شیطان رو چه دیدی
دلم عاشقت بود و انگار ندیدی
به عشق کی دنیامو آتیش کشیدی
چجوری دلت اومده ساده رد شی
دلت با کی بوده که میتونی بد شی
چرا از علافه ام به تو کم نمیشه
پر از خاطرات تو میشم همیشه
به غیر تو از هر کی دل کنده بودم
من از اول بازی بازنده بودم ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)
چشم تو داغ ترین برکه ی این آبادیست
توی چشمان تو حبسم این مگر آزادیست ... (sm118)
بیا در آغوش شیطاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز آ با زا سر عشق قدیم
تنها عشقم از قدیم و ندیم ... (sm118)
(sm77)بازی من یو امنیتی
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوانزی(sm178)یه گل بزنه تمومه.(sm178)
به دلیل بسته مشکوک(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپیدرود اومد لیگ یک (sm118)چه خبر بود ورزشگاه
20 30 هزار نفر اومده بودن تا روی سقف خونه ها آدم بود تو لیگ 2
(sm59)خوشت اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این رشتیو جان مننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این طالبی کی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گر در یمنی چو با منی پیش منینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گر پیش منی چو بی منی در یمنیمن با تو چنانم ای نگار یمنی
خود در غلطم که من توام یا تو منی
میبینی چجوری شدیم 80 میلیون (sm120)نقل قول:
چقد هیزی تو الی.بیچاره زنت(sm2)
اگه این طالبیه نیکول چیه ؟ حتما اونم خربزه ست (sm2)نقل قول:
خربزه مشهدی تشریف دارهنقل قول:
قمر سیاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم به تکنولوژی usb 3
نمی شناسیش دنیا جهانبختنقل قول:
دنیا جهانبخت (sm120)نقل قول:
تو از غار اومدی این چیزا رو نمی دونی(sm2)نقل قول:
سوانزی زد یکی (sm120)
اینا معلوم نیس چجور ارایش میکنن عکسای تو سایتا طرف مث جن میمونه اینجا باس بره رو جلد بازرس
خسته نباشی نیمه اول زدنقل قول:
حرص نخور (sm70)نقل قول:
نیچه بر خلاف آنچه تصور میشود بیشتر بر حرکت جمعی جامعه پیش میرود و مرگ یک ملت را مردن آرمانها و ارزشهای انسانی میپندارد و همین را دلیل مستحکم بر نفوذ مذهب و نابودی پیشروی میداند؛ و مذهب را زاده خیال میداند و تا آنجا پیش میرود که میگوید:تمامی قلمرو اخلاق و دین ذیل این برداشت از علتهای زادهٔ خیال جای میگیرد و شناخت انسان زیباترین میداند به جای آنچه توهم مذهبی مینامیم که باید اطاعت بی چون و چرا دانست.
ببین کی بوده که یه قرن پیش حرف حق رو زده (sm120)
عه سیانکی دیر گفت پس (sm120)نقل قول:
آرمین بروز باش دیگه فک کردم دومی رو زده بال درآوردم(sm74)
ایشالا میزنه (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Marshland (2014)
درام جنایی خوب بود نسبتا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصاحبه " حسین زمان " با " سی سی بی فارسی " ! (sm118)
فکر کنم 02 یا 03 دقیقه اولش ضبط نشد ! (sm25)
نقل قول:
والله که الی از ماکرو سافت پول می گیره ! (sm2)
بلای عشق تو بر من چنان اثر کردست
که پند عالم و عابد نمیکند اثرم
قیامتم که به دیوان حشر پیش آرند
میان آن همه تشویش در تو مینگرم ... (sm50)
درینک واتر چه گلی زد (sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه ی تصویری مصاحبه ی حسین زمان . . . (sm51)