نماد هاى 32 تيم حاضر در جام جهانى(sm2)
نماد ايران(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نماد هاى 32 تيم حاضر در جام جهانى(sm2)
نماد ايران(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دم برزیلیا گرم، واسه جشن نیمه شعبان امسال سنگ تموم گذاشتن(sm30)
گروه فرانسه و اسپانیا رو خیلی با حال درست کردن (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) E3 2014 را دیدم
فقط می تونم بگم ما ایرانیا ریدیم (sm25) خارجیا هر پسر 19 ساله تو مملکتشون کلی ایده و خلاقیت داره
خیلی دوست دارم این داعش نزدیک ایران شه ، خداوکیلی از ایرانی جماعت خر کله تر پیدا نمیشه / خار و مادرشون و یکی میکنن / اخ یعنی میشه به قول همتین از نزدیک این قسمت تاریخ و ببینم(sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
(sm100)
مراسم افتتاحیه به جز حضور پیتبال و جنی و کلودیا هیچی نداشت (sm89)
از این کلودیا خیلی خوشم اومد (sm59)
(sm30)
ﻓﻚ ﻛﻦ ! ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺑﺨﻮﺍﺩ ﺁﺋﻴﻦ ﺍﻓﺘﺘﺎﺣﻴﻪ ﺟﺎﻡ ﺟﻬﺎﻧﻲ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺭﻭ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﻛﻨﻪ !!
ﻓﻬﺮﺳﺖ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺷﺮﺡ ﻣﻴﺒﺎﺷﺪ:
١ - ﺗﻼﻭﺕ ﺍﻳﺎﺗﻲ ﭼﻨﺪ ﺍﺯ ﻛﻼﻡ ﺍﻟﻠﻪ ﻣﺠﻴﺪﺑﻪ ﻣﺪﺕ ١٠ ﺩﻗﻴﻘﻪ
٢ -ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﻲ ﺭﻳﻴﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ! ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺤﺮﺍﻥ ﺟﻬﺎﻧﻲﻭ ﺻﺪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻓﻠﺴﻄﻴﻦ ﻭ ﺳﻮﺭﻳﻪ ! ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ٣٠ ﺩﻗﻴﻘﻪ
٣ -ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﻲ ﻛﻔﺎﺷﻴﺎﻥ ﺭﻳﻴﺲ ﻓﺪﺭﺍﺳﻴﻮﻥ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺩﺭﻱﺳﺨﻨﻲ !! ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ٣٥ ﺍﻟﻲ ٦٠ ﺩﻗﻴﻘﻪ
٤ - ﺍﺟﺮﺍﻱ ﺗﻮﺍﺷﻴﺢ ﺗﻮﺳﻂ ﮔﺮﻭﻩ ﺛﻘﻠﻴﻦ ﺟﻬﺖ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﻓﻀﺎﻱ ﻣﻌﻨﻮﻱ ﺩﺭﻣﺮﺍﺳﻢ ﺍﻓﺘﺘﺎﺣﻴﻪ ! ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ٢٠ ﺩﻗﻴﻘﻪ !
٥ - ﺭﮊﻩ ﺗﻴﻤﻬﺎﻱ ﺣﺎﺿﺮ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﻳﻬﺎ ﻭ ﺻﻒ ﮔﺮﻓﺘﻦ ٣٢ ﺗﻴﻢ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞﺟﺎﻳﮕﺎﻩ
٦ -ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﻲ ﺳﭗ ﺑﻼﺗﺮ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ٥ ﺩﻗﻴﻘﻪ !
٧ -ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﻲ ﺑﻦ ﻫﻤﺎﻡ ﺭﻳﻴﺲ ﻛﻨﻔﺪﺭﺍﺳﻴﻮﻥ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺍﺳﻴﺎ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ٥ﺩﻗﻴﻘﻪ
٨ - ﺍﻫﺪﺍﻱ ﭼﻔﻴﻪ ﻭ ﻋﻄﺮ ﮔﻞ ﻣﺤﻤﺪﻱ ﻭ ﻣﻬﺮ ﻭ ﺗﺴﺒﻴﺢ ﺑﻪ ﻛﻠﻴﻪ ﺍﻋﻀﺎﻱﺗﻴﻤﻬﺎ ﺗﻮﺳﻂ ﺳﺮﺩﺍﺭ ﻧﻘﺪﻱ
٩ - ﭘﺬﻳﺮﺍﻳﻲ ﺍﺯ ﺳﺮﺍﻥ ﻭﺭﺯﺷﻲ ﻛﺸﻮﺭﻫﺎﻱ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻮﺳﻴﻠﻪ ﺍﺑﻨﺒﺎﺕﻫﺎﻱ ﻣﻴﻨﻮ ﻭ ﺍﻳﺪﻳﻦ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺴﺘﻨﻲ ﻣﻴﻬﻦ !
١٠ - ﭘﺨﺶ ﺍﺫﺍﻥ ﻣﻐﺮﺏ ﺩﺭ ﻭﺭﺯﺷﮕﺎﻩ
١١ -ﺍﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻥ ﻛﻠﻴﻪ ﻣﺪﻋﻮﻭﻳﻦ ﺟﻬﺖ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻓﺮﻳﻀﻪ ﻧﻤﺎﺯ ﺟﻤﺎﻋﺖ ﺑﻪﺍﻣﺎﻣﺖ ﺣﺠﺖ ﺍﻻﺳﻼﻡ ﻋﻠﻴﭙﻮﺭ ﺭﻳﻴﺲ ﻛﻤﻴﺘﻪ ﺍﺧﻼﻕ ﻓﺪﺭﺍﺳﻴﻮﻥﻓﻮﺗﺒﺎﻝ
١٢- ﺍﺟﺮﺍﻱ ﻫﻤﮕﺎﻧﻲ ﺩﻋﺎﻱ ﻭﺣﺪﺕ ! - ﻗﺮﺍﺋﺖ ﺍﺧﺘﺘﺎﻣﻴﻪ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﺩﺭ ٢٠ ﻣﺎﺩﻩ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﻧﺰﺟﺎﺭ ﺍﺯﺍﻣﺮﻳﻜﺎ ﻭ ﺍﺳﺮﺍﺋﻴﻞ
رئیس تیم معالج آیتالله مهدوی کنی با اشاره به ورود پروفسور سمیعی به روند درمان رئیس مجلس خبرگان، گفت: پروفسور سمیعی نسبت به بهبود بیماری آیتالله مهدوی کنی امیدوار نیست.
آقا بجنبید داره تموم میشه (sm70) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای خرید بقیه پرچما به لینک زیر برید (sm2)
خدارو شکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت فروم چقدر بالاست (sm77)
(sm50)چه تیپی میزنن
در عوض همین پست هایی که الان میزاری 2 ساعت دیگه میپره(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هر فروم ریفرش بدی پست های جدید میان(sm30)
نپرید که (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتقالیده شده
پس کار انتقال به پایان رسید (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14)
(sm2)سگ تو روحت ریدم به خودم (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کروم میام سیستم به فنا میره صفحه آبی مرگ (sm14)
واسه من یه دفعه میره بالا مثل آسانسورنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد زرت میان پایین (sm2)
کامرون میزنه؟
امیر درسته واسه من
2-1 مکزیک (sm14)
دقیقا برعکس
2-1 میخوره
دیشب که پیش بینی دقیق بود
3-1(sm14)
از کیون آوردی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشمم نمیاد از برزیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش برعکس میشد
ولی موقعی یه گل زد کرواسی دیگه تا تهشو خوندم
گفتم صد در صد 3-1 میشه
گل های مفتی زد برزیل(sm3)
دیشب اول زدم 3-1 برزیل.. بعد خر مغزمو گاز گرفت زدم 1-0 :| ریدم به 5 امتیاز (sm70)
برزیل (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمار(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی اون کلیپ دیشب این بود (sm2)
عمتون عریان باد (sm2)
از پس یه بازیکن اس اسی بر نیومدن (sm2)
نترس ممد نصرتي با زنا كاري نداره
(sm2)
شل بگیر وگرنه درد داره ها (sm70)
من 3-1 پیش بین کردم ..10 امتیاز گرفتم ..بازی مکزیک ..کامرونم ...1-1
بازی کامرون 1-1 پیش بینی میکنم (sm59)
دیشب رو زدم 2-1 داداشم هم میخواست بزنه 2-1 گفتم تو بزن 3-1(sm14)
2-1 برد کامرون پیش بینی کردم
دیشب 10 امتیاز گرفتم(sm2)