اگر میموند ورشکست میشدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر میموند ورشکست میشدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختی بنز هم بد موقع رفت تو افت (sm172)
میگفتن میخوان سالی 7 میلیون بریزن پای استرلینگ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته تو اوج جق (sm120)نقل قول:
تو کار حیوون نرفته باشه خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف با 30 تا اومده سالی 3.5 گرفته صبر کردیم تنظیم بشه فروختیمش که ورشکست نشیم دادیم یه بچه کسخل آوردیم 75 تا سالی 8-9 تا هم میدیم (sm120)نقل قول:
الان ممد میاد میگه سیاست های اقتصادی فراگیر پرز(sm120)
اوایل سالی یک و خورده ای میگرفت (sm25)نقل قول:
باز حامد فلاح شروع کرد به کرسی شعر نوشتن (sm3)(sm120)
کسخل ترین صاحب مرجع در دنیا رُ ما داریم(sm120)نقل قول:
صاحب مرجع (sm2)نقل قول:
من احساس می کنم بازیکنامون تو دبی با اسین روبرو شدن... از اون موقع به بعد به مشکلات شدیدی دچار شدیم (sm2) خدا آخر و عاقبتمونو بخیر کنه (sm59)
از وقتی عکسُ دیدم ابهت اسین کم شده برام(sm120)نقل قول:
انتظار داشتی ابهتش چند سانت باشه؟ (sm120)نقل قول:
بالاخره آفریقایی گفتن آسیایی گفتن(sm120)نقل قول:
حسین باو بیا اونور شرو ور تحلیل کنیم (sm120)
برم بخوابم که اعصاب ندارم (sm120)
احتمالا دولش چینیه (sm120)نقل قول:
از نظر مهره شاید یکی از بهترین ها باشه! ولی از نظر قدرت تیمی نه (sm120)نقل قول:
احتمالا افریقایی ها هم از تکنیک فیلم FILTH استفاده کردن (sm120)نقل قول:
حسین لاشی یادته تو جام جهانی چقد خامس خامس میکردی و بخریمش(sm2)
الکی حرف تو دهن ما نزار(sm120)
مرد باش و بگو اشتباه کردم(sm120)
از مهمترین مخالف خودم یعنی میلاد دعوت میکنم درباره ی حرفت اظهار نظر کنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعد از اظهار نظرش در مورد عشق به رئال یه پست دادم که عاشقش شدم واین عشق دیری نپایید به فاصله ی کوتاهی به تنفر تبدیل شد
من خامس رو نه به عنوان جانشین دیماریا نه با این قیمت نجومی دوس داشتم و به محض اینکه فهمیدم قراره جای جواهری در مادرید بیاد تغییر موضع دادم
گواه ادعای بنده امضای آنخل که قبل از شروع فصل و مشاهده ی عملکرد خامس تا همین اوتاخر خودنمایی میکرد
من معتقد بودم و هستم که بزرگترین شکست در این پروژهی نصیب ما شد ....
اگر چیزی گفته باشم حتما میگم گفتم نمونش همین آقای کارلتو که میلاد ما رو گاییده سر این موضوع(sm98)
جدا عاشقش شده بودی؟؟(sm54)(sm77)نقل قول:
عاشق چیه این شدی اخه (sm178)(sm25)
از استاد با تجربه ای چون شما بعید بود (sm27)
استاد شما فکر کن یه بازیکنی که تقریبا درخشیده بیاد بگه بین چلسی و منچستر چلسی رُ انتخاب میکنم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعا حس خوبی پیدا میکنی....شاید اشتباه من اینجا بود که فکر نمیکردم این اظهار نظر در پی این اومده که خیالش از انتقال به مادرید راحته ....
وگرنه من اگر یک درصد پیش بینی همچی فاجعه ای(جایگزینی برای دیماریا) میکردم همون چند پست اول هم بعد از شنیدن اظهار علاقش نمیکردم
(sm178)
عملکرد مؤثر کارلو آنچلوتی به عنوان سرمربی تیم رئال مادرید می تواند در آمار چشمگیر او تجریه و تحلیل شود، و در این فصل نیز رکورد پیروزی های متوالی در تاریخ باشگاه را به نام خود ثبت کرد.باوجود این سابقه، مربی ایتالیایی یک آمار نه چندان قابل توجه را به نام خود ثبت کرده است: اولین مربی تاریخ رئال مادرید که سه دربی در مقابل رقیب دیرینه همشهری، اتلتیکو مادرید، واگذار می کند.
اولین شکست به ماه آگوست برمی گردد، که تک گل مهاجم کروات، ماریو مانژوکیچ کافی بود تا اتلتیکو با پیروزی از ورزشگاه کالدرون خارج شود. در دربی بعدی، هفته سوم رقابت های لالیگای فصل جدید بود که 13 سپتامبر در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار شد، که با گل های تیاگو و آردا یک پیروزی 2-1 نصیب "تشک سازان" شد.
جدا از پیروزی شب گذشته، این اولین باری بود که از سال 1951 که هلنیو هررا هدایت اتلتیکو مادرید را به عهده داشت، آنها سه پیروزی متوالی مقابل رقیب همشهری خود به دست می آورند. این همچنین پایانی بود بر روند 10 پیروزی متوالی رئال مادرید در کوپا دل ری که از پیروزی سال 2013 مقابل المپیک شاتیوا آغاز شده بود.
پیروزی شب گذشته همچنین آمار دوئل های دو مربی را به نفع سیمئونه تغییر داد. این مربی آرژانتینی از زمانی که کارلو آنچلوتی هدایت رئال مادرید را به عهده گرفته، 4 بار پیروز شده است، در حالیکه مربی ایتالیایی 3 پیروزی و دو تساوی کسب کرده است.
تایید (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شما شمشیر از رو نبند کنار میایم با هم (sm132)نقل قول:
شایعست بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبه دیلی استار(sm2)
جالبه ها (sm50)
22 بازی ببری بعد یه بازی با بابات کل کل کنی همون بازی ببازی (sm50) پشتش باز ببازی (sm50)
عجب خریتی کردیم با بابام کل کل کردیم نباخت نباخت تا ما گفتیم فلان پشت هم میبازه (sm50)
راموس گفته هر روز که میگذره بیشتر به فکر رفتن به لیگ برتر میفتم.
میدونید که رفیق فابریک اوزیل ـه راموس.(sm173)(sm173)
حسین (sm70) دیدی اینو
این کلیپ از قسمتی از فیلم مارادونا خود مارادونا آهنگ خودشو میخونه. فاز خودش، آهنگه و محیطش باحاله. چشاشو میبنده شبیه بامشاد میشه(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیونل مسی در صدر فهرستی قرار گرفته که به بررسی و تحقیق در مورد 120 فوتبالیست مشهور دنیا پرداخته است.به نقل از گل بین الملل، براساس تحقیقی که توسط مرکز بین المللی مطالعات ورزشی (cies) در سوئد انجام شده، لیونل مسی 87 میلیون یورو ارزشمندتر از کریستیانو رونالدو است.
مرد 27 ساله آرژانتینی 4 بار به عنوان مرد سال فوتبال جهان برگزیده شده و سال قبل با بستن بازوبند کاپیتانی، کشورش را به فینال جام جهانی رساند تو توپ طلای آن تورنمنت را هم مال خود کند. مسی هم همانند رونالدو تا سال 2018 با بارسلونا قرارداد دارد، ولی شایعات اخیر مبنی بر نارضایتی او در کاتالونیا، احتمال پیوستن او به چلسی را مطرح نموده است. با این حال، چلسی باید بداند مسی آسان بدست نخواهد آمد، چون مرکز بین المللی مطالعات ورزشی ارزش تقریبی این مهاجم را 220 میلیون یورو تعیین کرده است.
در این لیست، رونالدو با قیمت 133 میلیون یورو، دوم است و گران قیمت ترین بازیکن جهان، گرت بیل، با 60 میلیون یورو، در جایگاه دهم قرار دارد. سه بازیکن از چلسی شامل ادن آزارد (99 میلیون یورو)، دیگو کوستا (84 میلیون یورو) و سسک فابرگاس (62 میلیون یورو)، به ترتیب در رده های سوم، چهارم و هشتم قرار گرفته اند.
پل پوگبا، که در سال 2012 به صورت بازیکن آزاد به یوونتوس پیوست، با 72 میلیون یورو، پنجم است. دیگر رده های برتر هم در اختیار سرخیو آگوئرو (65 میلیون یورو)، رحیم استرلینگ (63 میلیون یورو) و الکسیس سانچز (63 میلیون یورو) قرار دارد.
غایبین بزرگ در بین 10 نفر ابتدایی متشکل از نیمار (یازدهم با 58 میلیون یورو)، ماریو گوتسه (سیزدهم با 52 میلیون یورو) و لوئیز سوارز (شانزدهم با 48 میلیون یورو) هستند. مدافع عنوان قهرمانی اروپا با 8 بازیکن دیگر علاوه بر رونالدو و بیل که شامل هامس رودریگز (15 ام)، ایسکو (17 ام)، کریم بنزما (21 ام)، تونی کروس (23 ام)، لوکا مودریچ (27 ام)، سرخیو راموس (40 ام)، دنی کارواخال (68 ام) و رافائل واران (87 ام)، هستند، بیشترین نماینده را در بین 120 نفر اعلام شده دارد.
مسن ترین بازیکن اعلام شده از سوی cies، فرانک ریبری 31 ساله از بایرن مونیخ است که با ارزش 20 میلیون یورو در رده 106 ام قرار دارد و جوان ترین بازیکن حاضر در لیست هم لوک شاو از منچستریونایتد است که با ارزش 26 میلیون یورو در رده 65 ام در کنار جرارد پیکه و ماریو بالوتلی قرار دارد.
کنایه زده باو... خواست بگه داوری مشکل داره، این جوری گفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها نکته یه کم امیدوار کننده برای بازی برگشت کوپا اینه که اتلتیکو یه روز بعد از ما باید با بارسا بازی کنه که قطعا فشار خیلی بیشتری نسبت به ما بهشون میاد... امیدوارم باعث شه پنچر شن (sm70)
کاسیاس گفته با ژابی رابطه ش خوب نبوده (sm77)
چقدر مصاحبه ش حرفه ای بود (sm120)نقل قول:
امید زیادی ندارم چون این اتلتیکو علاوه بر وحشی بازی شانس زیادی هم داره (sm120)نقل قول:
یه درصدم فکر نمی کردم همچین چیزی بین این دو تا باشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[IMG][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][/IMG]
واقعیت اینه که امروزه یک سری شرکت های تبلیغاتی یه تکنولوژی جدید استفاده میکنن به اسم "جایگزینی تبلیغات" که توی این تکنولوژی توی هر کشوری که شما بازی رو ببینین تبلیغات مختص به اون کشور که البته باید سفارش داده بشه پخش میشه , نحوه کارشم با تنظیم زاویه دوربین های اصلی و همزمان سازی اونا با سیستم های نسبتا پیچیده خودشونه و به همین دلیله که درست مثل واقعیت میمونه. جالب اینجاست که هزینه ی این نوع تبلیغات خیلی کمتر از هزینه هاییه که به صدا وسیما باید پرداخت بشه برای تبلیغات و خب قاعدتا بازدید کننده های بیشتری هم داره, هیچ فرقی هم نداره چه بازی باشه حتی "ال کلاسیکو"
(sm120)
ژابی کلا اخلاق درستی نداره (sm120) مشکلش با ژاوی میدونی چیه ؟(sm120)نقل قول:
تو یه الکلاسیکو ژاوی بهش گفته هی رفیق اروم تر بازی کن اینم گفته خفه شو مادر....(sm120)