نه به سرعت دانلود شما که 2 مگ هست نه به مال من که 20 تا 30 کیلو بایت هست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه به سرعت دانلود شما که 2 مگ هست نه به مال من که 20 تا 30 کیلو بایت هست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm74)(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب به مناسبت افتتاح مجدد سایت سرعت رو ترکوندننقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جوجه ها یعنی صابر و پیمان؟ (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا قوت (sm19) آتی بیا مینا رو ماساژ بده... @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک بوم دو هوا خستم به خدا
نمیخوام و میخوام بشم از تو جدا (sm50)
بازدید میخوایم چیکار خودمون دور هم خوشیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا فقط من جوجه ام
بقیه بزرگ شدن
ک.سخل ترین فرد این دوست منه که میگفت: خوبی ماه رمضان اینه که صبح پامیشم هنگام سحری چند تا اَتَک تو کلش میزنم و میخوابم
آتی میاد سُک سُک میکنه و میره (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم (sm10)
اما خودمم ماساژ لازمم(sm172)
مینا جون من تورو ماساژ میدم بعد تو منو (sm174)
میترسید یه شام بهمون بده اصلن خبرمون نکردنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد انقد خسته م که نگو (sm172)
(sm25)(sm25)(sm25)(sm25)(sm25)نقل قول:
تو که جوجوی خودمی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
گم شده تو باغ ِ هلو
بچه ی تنهای ِ لولو
نشسته گریه می کنه
اوهو ، اوهو ، اوهو ، اوهو
می گه لولوی ِ خورخوره
دیگه منو نمی خوره
دیگه منو دوست نداره
سرِ منو نمی بره
دیگه منو نمی خوره
گم شده تو باغ ِ هلو
بچه ی تنهای ِ لولو
نشسته گریه می کنه
اوهو ، اوهو ، اوهو ، اوهو
بی بلا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمام اثاث کشی داشتید؟ (sm74)
تموم غم ها و خستگی هاتو به جون میخرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والیبال جوریه که محدوده ی فحش هاش به اندازه ی فوتبال گسترده نیست، از نظر من مانعی نداره. فقط درب های ورودی و خروجی جدا باشه که انگشت نشن
بعله (sm85)نقل قول:
مونده بودم چجوری از جان اسنو بکشم بیرون که بهـــــــــــــــــــــــ رام آلبوم داد خدا خیرت بده اعتبار رپ فارس !!(sm59)
نویسنده واسه دل ایرانی ها هم که شده دوباره جان اسنو زنده میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوام اسپویل بشه یا داغ دلتو تازه کنم ولی حداقل تا آخر فصل شش خبری از جان نیستنقل قول:
جــــــــــــــــــــــــ ان (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاک نویسنده (sm74)
ماساژ چیه بابا ... سوسولبازیه ...نقل قول:
2 تا جغله پیدا کنین برن روی کمرتون وایستن ... اگه تونستن یه کمری هم تکون بدن و ریز قر بیان ... حل میشه
عاره عاخه کتاب پنجم که فیللم براساس داستان اونه چاپ شده و هیچ خبری نیست ولی اتفاقات خعلی جالب دیگه ای میفتهنقل قول:
تو چرا به جان اسنو خیانت کردی و آواتارتو عوض کردی ؟؟؟نقل قول:
هر انکه از دیده برفت از یاد برفت ...بعله پیمان خان جان (sm2)نقل قول:
از دیده برفت ولی از یاد که نرفته ... همه ی محافل بحثشهنقل قول:
پهلون زنده رو عشقه (sm120)نقل قول:
دیگه برا ما فک و فامیلای جـــــــــــــان (sm81) ، جان نمرده همیشه زندست ولی خب رسالت جان هم شکستن سکوت بهرام بود که بهش رسیدنقل قول:
در ثانی مرحوم وصیت کرده بود اگه بهرام آلوم داد همه آواتارارو تغییر بدین به همین عکس (sm59)
پ. ن 1 :از طرف خاندان استارک وشمالی ها از همه محافل که یاد آن مرحوم را زنده نگه داشته اند سپاسگزاریم
پ .ن 2 : زمستان در راه است.
هوادار واقعی که میگن همینه ها !(sm120)نقل قول:
میگن جان اسنو میدونسته که میمیره
اطرافیانش میگن که چند روز قبل از مرگش رفتارش عوض شده بود
من فقط واسه مردن راسل کرو تو فیلم گلادیاتور ناراحت شدم و گریه کردم خیلی دردناک بود (sm74)نقل قول:
یادش بخیر ت همین پارسال شبا تا سحر بیدار بودیم ... الان باید زود بریم و بخوابیم
عه از تو بعیده یادت نیس مگه رفتم بودیم اونور دیوار تو وحشی ها چنتا داف وحشی مخ بزنیم جان میگف بیاید برگردیم گناه داره میریم جهنم و ...نقل قول:
من همون موقع احساس کردم تو نفهمیدی (sm30)
منم یکی از اون اطرافیان بودمنقل قول:
یه غمی تو صداش بود تازه به من گفت واسه نماز صبح بیدارش کنم
(sm27)
(sm27)(sm27)
(sm27)(sm27)(sm27)