آخ آخ گفتم اشتباه میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحظه عاشقونه شادمهر بود (sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
آخ آخ گفتم اشتباه میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحظه عاشقونه شادمهر بود (sm178)
اره
ملودیشو بهروز ساخته یا شادمهر ؟
صفاریان گفته خودش ساخته بودش
بعد کدوم آهنگ اول منتشر شده بود ؟
خب اهنگ شادمهر که غیر رسمی و بدون اجازش پخش شد زودتر از این
جالب بود برام
فرید اطلاعات آهنگ غریبه شادمهر اینجا درسته ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره درسته
من کاور دهاتی را تا حالا اصلا ندیدم
تنظیمش با عماد رضا نکویی بوده واقعا ؟؟
اره تنظیم غریبه با عماد نکویی بوده دلخوشی با صفاریان
دل خوشی را میدونستم ولی غریبه را نمیدونستم نکویی تنظیم کرده .. wow
دلخوشی تو کاور قدیمی نزده ولی غریبه تو کاور قدیمی هم زده کار نکوییه
چطور .. پس به اسم کی زدن ؟نقل قول:
هیشکی کلا نوشته اهنگساز و خواننده شادمهر الان برات میفرستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ممنون (sm10)
چه کاور با حالیه هه ...
این کاور ورژن اولیست دیگه ؟
اره
دومی هم طرحش همین شکلیه ؟
نه دومی که اصلا الکی یه چیز من دراوردیه توی بیپ تونز هست برو نگاه کن
مرسی
خب من با اجازت برم فرید جان ...
خواهش میکنم
خب پیمان جان اینم نگاه کن دیگه یواش یواش بریم
ممنون خوندمنقل قول:
هومنشون که تو اینستاگرام تکذیب کرده بود
کلا با عقل جور در نمیاد بیاد ایران ....
تکذیبا الکی کلا باور نکن(sm120)
شب بخیر(sm10)
یعنی تو فکر میکنی برمیگردهنقل قول:
دلایل زیاد و منطقی واسه برنگشتنش وجود داره
قربانت
شب خوش عزیز (sm176)(sm111)
یه سورپرایز خیلی گُند
(sm80)
بازگشت شادمهر عقیلی به ایران؛ شایعه یا واقعیت؟ / معصومی تکذیب کرد، سخنگو بی اطلاع است
خسرو معصومی کارگردان سینما بازگشت شادمهرعقیلی به ایران برای بازی در فیلم سینمایی «پر پرواز 2»را شایعه دانسته است.
در هفته گذشته هفتهنامه «تماشاگران امروز» در گزارش به ماجرای احتمال بازگشت شادمهر عقیلی به ایران پرداخته بود و از قول یکی از نزدیکان به این خواننده نوشته بود که او قرار است در فیلم سینمایی «پر پرواز2» هم بازی کند. (اینجا)
معصومی به خبرگزاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفته بعید می دانم که اجازه بازگشت شادمهر عقیلی به ایران داده شود و تمام صحبت های انجام شده درباره پر پرواز را تکذیب میکنم.«داود ناقور» (خواننده، بازیگر و از صمیمی ترین دوستان شادمهر عقیلی) یکی از اصلی ترین منابع خبری اتفاقات اخیر است.
«تماشاگران امروز» نوشته بود: «او در دو هفته گذشته با انتشار چند پست در صفحات شخصی اش، از دیدار و برخی درخواست های تیم فوتبال موسیقی و هنرمندان از «سید حسن خمینی» پردا برداشته و خواستار پیگیری ماجرای بازگشت شادمهر عقیلی به ایران شده است. انتشار این تصاویر و عکسها و جملات بازتاب های جالب توجهی را داشته است.
خبرگزاری صدا و سیما از گفتوگو با حسین نوش آبادی سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبرداده و نوشته که او هم از این موضوع اظهار بی اطلاعی کردهاست.
بستگی داره خودش پخش کنه یا آونگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم زیاده (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بمیر (sm98)
فقط خودم(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گم رو پچول هویج (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حلواتو بخورم بعد(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبر چند طبقه میخوای برات بگیرم (sm98)نقل قول:
حال قبر و کفن خودتو بخر خرج مراسم هفتم و چلم و سالتم بذا کنار اگه چیزی تهش موند بهت میگم(sm98)نقل قول:
(sm27)