(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm51)
(sm50)
(sm50)
یک شب درون قایق دلتنگ
خواندند آن چنان ؛
که من هنوز هیبت دریا را
در خواب
می بینم ...
(sm172)
(sm72)
بیژن سمندر ...(sm27)
دلم می خواد گریه کنم ،
دلت برام بسوزه ....
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمی به هم زدیم و دنیا گذشت
دنبال هم امروز و فردا گذشت
دل میگه باز فردا رو از نو بساز
ای دل غافل دیگه از ما گذشت ...
بیژن سمندر هم پر کشید ،
اقیانوس واژه های شیرین خشکید ...
(sm74)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
انگار خواهر من بود . . . (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روا ست که بمیرم . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کجای شب تو رو گم کردم و تنها شدم . . .
کجای شب داریم زنده گی می کنیم . . . تف . . .
- (sm50)
(sm81)
به قول میلادی :
حق ما این نبود . . . (sm291)
(sm81)
(sm50) چه روزگار کیریه
و هنوز من چشمانم را نگشوده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که در خوابی دیگر لغزیدم ...
روزگار غریبیست نازنین (sm50)
کیری خودمونی تره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
(sm50)
(sm2)بی خیالش منظورم اون شعره نبود نازنیننقل قول:
اونو بی پرده کامل گفتم . چون همین جوریه واقعا . تمام روزگار رو همین آلته . به خاطر همینه تمام دشمنی ها دوستیا (sm25)
مردا به خاطر آلت زن به هم نارو میزنن و حتی خونم می ریزن . به خاطر آلت خودشونم دست به جنایت و قتل و تجاوز میشن .
پس دیدی پر بی راه نگفتم . همینه . روزگار کیریه . تخمیه . شاید یه کم خنده دار باش نوع حرف . ولی معنیش گریه داره
همینطورم هست...
(sm178) چه جمله ی پرباری...
یه نگاه کن به من...
دنیا رو بده به من...
(sm1)
دنیا رو ککییر میچرخه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب به سلامتی گردباد اومده گند بزنه به همه چی
داداشم دیشب اعصابش نکشید گوشیشو کوبوند به دیوار (sm25)
ال سی دیش شکست. نزدیک یه تومن باید هزینه کنه.
نمیدونم (sm2) یا (sm81)
یه گوشی نو بخره به صرفه تره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Amin Habibi - Cheshmato kheili Doost Daram
(sm50)
- (sm50)
(sm172)
من و تو هم قصه بودیم از ستاره به اقاقی(sm50)