هنوز اين كنده را رويای رنگين بهاران است..!
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز اين كنده را رويای رنگين بهاران است..!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم خوبه فصل جدیدش نزدیکه ..
آخ آخ جهرمی رای آورد (sm3) تسلیت میگم
اینو آوردن که تغییرات رو شروع کنن ...
فصل چهار امروز پخش شد قسمت اول ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قاضی پور ، فراستی ِ مجلس (sm2)ولِـــــــــــی مخالفم آقا (sm2)
مگه تموم نشد نیکیتا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی شی ینی شی آقای رباتو میگم ..
به نوشته روزنامه دیلی میل، دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در پیامی در توئیتر در کمتر از ۲۴ ساعت بعد از برکناری مشاور ارشد کاخ سفید نوشت: من میخواهم از استیو بنن به خاطر خدماتش تشکر کنم. وی در دوران رقابت من با هیلاری کلینتون "کج و کوله" به کمپین انتخاباتی من آمد. این اتفاق بسیار خوب بود. ممنون (sm2)
کاسکش پلاگین عن مث آدم ایمیل نمیفرسته مچل کرده مارو دیوس .. (sm1)
اسکل کیفیت خوبش اومد دیگه منم نمیبینم اینا رو ولی این یکی خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]